суботу, 9 липня 2011 р.

Екзорцизм і демонська реальність

 Патріарх Румунії
Даниїл


Шановний Патріарх Даниїл!
Надсилаємо Вам листа стосовно подій в Румунії.
В 2005р. православний румунський монастир в Танаку відвідала 23-річна Марічіка Ірина Корнічі. Марічіка від самого малечку виростала в закладі для бездомних дітей в Араду.. Вона страждала на важку форму шизофренії. Оскільки знайшла в монастирі притулок, попросила сестер, щоб її залишили в монастирі.
Невдовзі почало проявлятися сильне порушення психіки, через яке легко діють демонські сили. На третій місяць її перебування в монастирі приступи зросли до такої степені, що супроводжувались агресивним станом, в небезпеці було не тільки її власне життя, але і життя сестер. Тому сестри покликали духовного отця з проханням, щоб їй допомогти через молитву визволення – екзорцизм. Її змушені були прив’язати, щоб вона не становила загрози собі й іншим. В кожній психіатричній лікарні агресивну і небезпечну особу, яка становить загрозу для оточуючих, негайно ж прив’язують. Під час екзорцизму вона була прив’язана до хреста, який був на землі. Оскільки вона викрикувала страшні звуки і ричання, поєднанні з вульгарними словами, прокльонами і непристойними словами, то змушені були дати їй до рота кляп. Практика екзорцизму є такою, що не тільки одержимий, але й екзорцист і молитовна група постять. Ісус в Євангелії каже: „щодо цього роду бісів, то його виганяють лише молитвою і постом” (Мт. 17,21). Отець Даніель відчитував молитви екзорцизму, а спільнота з цілого серця і посилено молилася за її звільнення. Екзорцизм відбувся згідно загальновідомої практики. Молитовна боротьба тривала три дні, демонська сила відійшла. Невдовзі після цього Марічіка померла. В мас-медіа сестер очорнили в садистському вбивстві. Монстр-процес тривав майже два роки. Отця Даніеля засудили на 14 років тюрми, а кожну з чотирьох сестер – на 10 років. Загалом 54 роки ув’язнення. Вирок суду кваліфікував смерть Марічіки як садистське ритуальне вбивство другої степені. Вирок суду був винесений 10.2.2007. Мас-медіа демагогічно маніпулювали громадськістю брехливим твердженням: „Європейські суди кожному присудили б найменше 25 років ув’язнення. В Америці негайно всі отримали би кару смерті”.
Часто стається і в лікарів, що навіть коли операція пройде успішно, пацієнт помре. Чи їх за це також абсурдно судять як вбивць-садистів? А скільки в психлікарнях померло важкохворих або після свого повернення з лікарні закінчили своє життя самогубством? Таких є десятки тисяч).
Смерть Марічіки не є трагедією, оскільки є велика надія, що її душа, яка під час екзорцизму була звільнена, тепер є спасенна.
Чому мас-медіа і судді висвітлили весь цей випадок в цьому фальшивому світлі? Чому судді скоїли судовий злочин? Це був ідеологічний монстр-процес, який мав бути прецедентом для паплюження християнської віри. Подібні монстр-процеси відбувалися в Румунії в добі жорстокого комунізму.
Ставимо основне запитання: Чи існують демонські сили? Чи мають сучасні психологи і єретичні теологи розумні аргументи, коли стверджують, що ті, хто вказує на існування демонських сил, ігнорують реальність? В Африці був випадок, коли одержима дівчина була прив’язана до стовпа, а коли єпископ проводив екзорцизм, який тривав 9 годин, стовп піднісся на висоту приблизно 1,5 метра і навіть декілька чоловіків не могли її стягнути на землю. Демон через дівчину почав всім присутнім називати їхні таємні гріхи. Тому більшість з них швидко втекла. Через декілька тижнів після визволення дівчина померла. Ніхто єпископа не засудив як садистського вбивцю за те, що дозволив одержиму прив’язати і що над нею проводив обряд екзорцизму.
В американському фільмі «Екзорцист» було використано реальну подію, яка відбулася в 60-их рр. минулого століття. Йшлося про одержимого хлопця, над яким декілька разів робили екзорцизм і при цьому відбувалися надзвичайні явища. Хлопець був визволений, і згодом створив сім’ю.
Яким є вчення Церкви в питанні існування демонів і одержимості? Ісус на багатьох місцях виганяв демонів і люди були оздоровлені і з фізичних хвороб. Цю владу дав Ісус апостолам. Сказав: «Проповідуйте Євангелію, бісів виганяйте, оздоровляйте недужих, даром прийняли, даром давайте» (Мт.10, 7-8). Церква за час своєї 2000-літньої екзистенції має досвід з демонськими силами. Можна і розумом пізнати демонські прояви, які пов’язані з затверділістю у злому і зі злочинами. Запитуємо: Чи діють в сьогоднішній добі демони? Сучасне суспільство масоване цілими системами демонської брехні і збочення. Мас-медіа, різні психологи і демагоги зло називають добром, а добро – злом. В гендерній ідеології, з якою пов’язана ювенальна юстиція, надзвичайно підкреслюються т.зв. права жінок і дітей. На практиці, однак, йдеться про скоєння найважчого безправ’я і садизму на беззахисних дітях і жінках. Введення антизаконів і збоченої аморальності називається правами людини. Твердження, що дітей не можна виховувати, - але тоді вони залишені для самознищення, - є знаком демонізму. Твердження чоловіка транссексуала, що він є жінкою, це знак втрати розуму і прояв демонізму. Вінчати двох гомосексуалістів це також прояв демонізму. Коли гомосексуалісти, лесбіянки чи педофіли «усиновляють» дитину, йдеться про тиранію беззахисних дітей, їх деморалізацію і демонізацію. Це гірше, ніж фізично їх вбити.  
Якщо вже діти від 5-ти років виставлені гомосексуалізму, а можливо і педофілії, а через сексуальне антивиховання в школі і всім іншим збоченим залежностям, то це також є знаком демонізму. Легалізація наркотиків, яку в світовому масштабі просовує ООН, теж є знаком демонізму. Різні практики для регуляції людства, які підготовляють масовий геноцид, є ділом демонських сил. «Диявол є брехун і вбивця» (Ів.8,44). Скільки демонів смерті є за абортами і евтаназіями?! Йдеться про мільйони людських жертв. Продаж дітей на органи за допомогою т.зв. міжнародного усиновлення, це також прояв демонізму. Лісабонська угода, яка поставила гомодиктатуру як пріоритет т.зв. модерного суспільства, є також засобом деморалізації і демонізації колись християнської Європи.
Масони на 33 ступені посвячуються сатані. Не всі демони проявляються садизмом, сексуальними збоченнями, неприродною силою, надприродними явищами, тим, що пускають слину, ревуть і кидають людьми по землі. Демонські сили проявляються і стримано, наприклад в Нью Ейдж. Також в білій магії тим, що т.зв допомагають. Сьогодні існують десятки форм білої магії. В чорній магії люди прямо викликають демонів, щоб іншим шкодити. Через віщування, яке має декілька десятків форм, людина отримує від демонів надприродні інформації. В спіритизмі склянка на столику сама рухається, людину на пальцях піднімають у висоту навіть зі стільцем. Це не є фізичні закономірності, але йдеться про дію демонських сил. В поганських релігіях демонів вшановують і їм приносять навіть людські жертви.
Експлозія сатанізму діє і на дітей. На іграшках і на дитячому одязі зображають монстрів і черепи.
Комп’ютерні ігри вчать дітей цинічно вбивати. Метал-  і рок-музика має корені в сатанинських обрядах вуду. Також і наркомани відкривають душі демонізму.
Підсумок
Демони брехні і збочення спричиняють мільйонам передчасну смерть і після неї вічне засудження в пеклі. Православний священик Даниїл, який вигнав демонів, разом чотирма монахинями за цей вчинок милосердя був засуджений до 54-річного ув’язнення. Запровадження керівництвом ООН і ЄС демонських програм в політику, законодавство, освіту, медицину, культуру веде до геноциду цілих народів. Це є найважчі злочини – злочини проти людськості! Однак, тих, хто їх коїть, ніяк не карають! Якщо Церква не хоче бути учасницею цих всесвітніх злочинів, то не сміє мовчати!
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
За Візантійський Католицький Патріархат


+Ілля
Патріарх
+ Методій, ЧСВВр             + Тимотей, ЧСВВр
єпископи-секретарі
Львів, Україна, 29.6.2011
Копії:
-         Президенту Румунії
-         Представникам ООН
-         Депутатам ЄС
-         Президентам держав-членів ЄС
-         Патріархам Єрусалиму, Александрії, Константинополя, Росії, Сербії, Болгарії, Грузії
-         ЗМІ

Немає коментарів: