вівторок, 12 липня 2011 р.

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ МЕШКАНЦЯ смт. БРЮХОВИЧІ, МІСЦЕВОМУ ПАРОХУ о. ПЕТРУ



Слава Ісусу Христу!

о. Петро, Ви багато років привселюдно очорнюєте і обріхуєте монахинь монастиря св.пророка Іллі, який був заснований митр. А.Шептицьким 1925 р.
На даний час в кількох монастирських домах є 60 сестер. Одна старенька сестра, яка ще живе, особисто зустрічалася з митрополитом Андреєм. За останні 5 років померли три старенькі сестри, які особисто знали митрополита Андрея .
У 2006 році кард. Гузар, глава УГКЦ, видав книгу(Бесіди з блаженнішим Л.Гузаром: До пост конфесійного християнства), в якій явно проповідує такі єресі:
1.ставить під сумнів Божество Ісуса Христа;
2.ставить під сумнів Дівицтво Богородиці,
3.ставить під сумнів вічність пекла,
4.схвалює гомосексуалізм,
5.схвалює окультизм, Гузар признається, що сам віщує маятником.
Ці єресі заперечують суть християнства. На Гузара впала Божа анатема, згідно слів Святого Письма: «Дивуюся я, що ви так скоро відхилюєтесь від того, хто покликав Христовою благодаттю вас, на іншу Євангелію, що не інша вона, але деякі є, що вас непокоять, і хочуть перевернути Христову Євангелію. Але якби й ми або Ангол із неба зачав благовістити вам не те, що ми вам благовістили, нехай буде проклятий!» (Гал.1:6-8).
Анатема впала і на єпископів, які в цих єресях мають єдність з Гузаром.
Тому було створено правовірний Синод Єпископів і 11.08 2009р. була проголошена Українська Правовірна Греко-Католицька Церква (УПГКЦ), відділена від єретичного проводу УГКЦ. Про це було повідомлено папу Бенедикта XVI. Монастир сестер після прилюдного проповідування Гузаром єресей офіційно відділився від єретичної ієрархії, яка творить з Гузаром єдність в єресях, повідомив папу, що підпорядковується Правовірному Синоду Єпископів і належить до УПГКЦ, яка є правдивою спадкоємницею підпільної Церкви.
Щодо монахинь можу ствердно сказати їм: хай благословляє Вас Господь і дає вам сил і витривалості у доброму; Мат.5:11 «Блаженні ви, як ганьбити та гнати вас будуть, і будуть облудно на вас наговорювати всяке слово лихе ради Мене.»
Сестри, як і їхні попередниці не зраджують Христа, тримаються правдивої католицької віри і за правду охочі терпіти. Щоб відновити свій первісний стан монастиря, вони вже 7 років тому відділилися від чинних сестер Василіянок, тому що вони – контемплятивні Василіянки і були засновані митр. А. Шептицьким, як самостійний монастир, цілком не залежний від чинних сестер. Тепер їх виключили з Чину, в якому вони не були (див. http://uogcc.org.ua/ua/video/index.php/article/.4803/; http://uogcc.org.ua/ua/video/index.php/article/.4810/ ).
Як мешканець смт.Брюховичі, я неодноразово зауважував Ваше підбурювання мирян проти правовірних сестер. Обзиваючи інших «сектою», самі ж нею являєтесь. Всі характеристики щодо сектантства належать вам: зомбування людей брехнею, посвячення земельних ділянок під доми окультизму і т.п. Таким чином ви намагаєтесь захистити бізнес-структуру, в яку перетворили Божу церкву. Прикриваючись Господом Ісусом Христом, Ви не дбаєте про спасіння безсмертних людських душ, а більше дбаєте про фінанси, що знову свідчить, що Ви не служите Господу Ісусу Христу. Єретична структура, якій Ви служите, нищить своєю підлістю, брехнею, підступністю живу християнську віру.
Неодноразові наклепи які Ви створюєте, свідчать що ви є неправдомовець і наклепник, тому згідно Євангелії Христової Вас стосується таке:
1. Пс.100:7 «Обманець не сяде в середині дому мого, і міцно не стане навпроти очей моїх неправдомовець!»
2. Iван.8:44 «Ваш батько диявол, і пожадливості батька свого ви виконувати хочете. Він був душогуб споконвіку, і в правді не встояв, бо правди нема в нім. Як говорить неправду, то говорить зо свого, бо він неправдомовець і батько неправди.»
4. 1Iван.2:4 «Хто говорить: Пізнав я Його, але не додержує Його заповідей, той неправдомовець, і немає в нім правди!»
5. 1Iван.2:22 «Хто неправдомовець, як не той, хто відкидає, що Ісус є Христос (єдиний Спаситель і Бог)? Це антихрист, що відрікається Отця й Сина!»
6. 1Iван.4:20 «Як хто скаже: Я Бога люблю, та ненавидить брата свого, той неправдомовець. Бо хто не любить брата свого, якого бачить, як може він Бога любити, Якого не бачить?»
І кажу це не тому, що я здібний помислити щось із себе, як від себе, але моя здібність від Бога. Говорю не на осуд, бо я перед тим був сказав, що ви в серцях наших, щоб нам із вами жити чи померти.
Діла ваші стають явні як перед Богом, так і перед людьми. Плоди ваші: відпад молоді від церкви: на базарчику зранку і до ночі вшановують зеленого змія, дяк матом посилає і псалми співає, інші п’ють, курять, гуляють. Кого ж вони величають?
Замість того, щоб боротись з гріхом, Ви боретесь з праведниками. Покайтеся, бо наблизилось Царство Небесне!
Настав Ваш час: «Бо той день не настане, аж перше прийде відступлення, і виявиться беззаконник, призначений на погибель, що противиться та несеться над усе, зване Богом чи святощами, так що в Божому храмі він сяде, як Бог, і за Бога себе видаватиме.» (2Сол.2:3,4)
«Бо вже діється таємниця беззаконня; тільки той, хто тримає тепер, буде тримати, аж поки не буде усунений він із середини. І тоді то з'явиться той беззаконник, що його Господь Ісус заб'є Духом уст Своїх і знищить з'явленням приходу Свого.» (2Сол.2:7-8).
«І за це Бог пошле їм дію обмани, щоб у неправду повірили, щоб стали засуджені всі, хто не вірив у правду, але полюбив неправду» о.Петра і брехню проводу УГКЦ, який є сектою відступників від правди (пор. 2Сол.2:10-12).
Братам і сестрам додам благаючи: покайтесь, відкривайте Євангелію щодня і повірте в неї. Просіть Господа Ісуса Христа, щоб відігнав від вас духа сліпоти, відкрив очі і вуха, щоб ви бачили і чули.
Нехай Боже благословення і прощення буде на Вас. Амінь.

Мешканець смт. Брюховичі .

1 коментар:

Анонім сказав...

бий брехунів правдою,давно пора,ато вони без нагайки Божої взагалі розпустились.З людей три шкури деруть і брешуть по всюди