суботу, 23 липня 2011 р.

Хто є хто?

                                                             

Cлава Богу, відкрились очі нашим депутатам, і побачили вони загрозу , яка ,нависла над нашим народом .І ця загроза вже є тут, і є її наслідки, хоча невеликі ,але є!
Тепер би, ще притягнути до відповідальності брехунів , або хоча б позбавити посад тих ,які присипляли пильність людей довкола кажучи ;ювенальна юстиція це міф ,фата Моргана , це байка про козлика, або казка про гусочку, це брехні Догналівців і руху чистих сердець, який вони використовують.

Цим зверненням наші депутати Львівщини, показали людям що вони не сплять, а ще й виявили підступних брехунів і зрадників.
Таким виявився ,так званий о. Вільчинський , який разом з деякими обдуреними  ним же ,громадськими організаціями, виступав  по телебаченню, і всіх мас-медіа. Що ювенальна юстиція  видумка сектантів, і не піддавайтесь на провокацію. Цим самим вкрав дорогоцінний час ,як у депутатів, так і в громадян, який вони могли використати у боротьбі з антихристиянськими законами ,які силоміць пропихає нам  Євросоюз.
Так само активно Вільчинський пропихає ГЕНДЕРизацію наших дітей разом з апостатичною ієрархією УГКЦ. Згідно з декларацією всіх церков про гріх гомосексуалізму яку підписав сам монс Гузар ,частинами 6 .7 .8 , їх за християн можна не вважати.
Маючи  владу і вплив на маси людей через мас-медіа , Вони мовчать і ні яких дій не роблять ,тим самим погоджуються зі злочинними законами , які впроваджуються .
Мовчати на гріх чинити гріх..
На протязі довгого часу п. Вільчинський дурив і вводив в оману як громадян так і депутатів .Свою підлу брехливу компанію провадить і на далі, не збираючись зупинятись.
 А між людом були й неправдиві пророки, як і будуть між вас учителі неправдиві, що впровадять згубні єресі, відречуться від Владики, що викупив їх, і стягнуть на себе самі скору погибіль.
 І багато-хто підуть за пожадливістю їхньою, а через них дорога правдива зневажиться.
 І в зажерливості вони будуть ловити вас словами облесними. Суд на них віддавна не бариться, а їхня загибіль не дрімає!(2Петр.2:1-3)
По ділам його видно що він і ті хто з ним ,влазні, фальшиві брати, що прийшли підглядати нашу вільність, яку маємо в Христі Ісусі, щоб нас поневолити, то ми їх не послухали ані на хвилю, і не піддалися були, щоб тривала в вас правда Євангелії.(Гал.2:4,5)
 Такі бо фальшиві апостоли, лукаві робітники, що підроблюються на Христових апостолів.
 І не дивно, бо сам сатана прикидається анголом світла!
Отож, не велика це річ, якщо й слуги його прикидаються слугами правди. Буде їхній кінець згідно з учинками їхніми!(2Кор.11:13-15)
На мою думку ,складену з Євангелії Христової, Вільчинський і ті хто з ним ,(слуги то ви Христові, а служите ви антихристу).

Від себе можу додати велику подяку депутатам міської ради ,і хай Господь Ісус Христос Благодаттю Своєю освітить Вам шлях і вкаже Вам правду істини.

Братам і сестрам у Христі скажу так :не опускайте з рук Євангелію і вона освітить вам шлях істини і побачите правду яка поряд.
Воїн Ісуса .
Воскреслий із мертвих ,Благодаттю Господа нашого Ісуса Христа.

Немає коментарів: