вівторок, 5 липня 2011 р.

Німеччина: Євангельська Церква є за гомосексуальні «сім’ї»



Сто двадцять шість учасників Синоду Євангельської Церкви в Німеччині одноголосно схвалили новий церковний закон про служіння на парафії. В параграфі «Подружжя і сім’я» вводиться, що священнослужителі чоловіки і жінки у своєму сімейному співжитті чи подружжі зобов’язані виконувати обов’язки, які випливають з їхньої орієнтації. Поняття «сімейне співжиття»охоплює не лише співжиття кількох генерацій, але також кожну форму обов’язкового юридично оформленого тривалого співжиття, що найменше двох людей. Таке формулювання не лише включає пару однієї статі, але дає простір і для інших форм «сімейного» співжиття.
Проти цього виступила група християн з Баварії, яка закликає до вірності Біблії, критикує, що Синод не приймає авторитет Святого Письма стосовно гомосексуалізму, і вимагає залишити ще досі діючі стандарти способу життя парафіяльних священнослужителів.
Є це лише наступним знаком внутрішньої апостазії від Христа та Євангелії в Німеччині – тепер і в Лютеранській церкві. Наслідком атеїстичної теології, яка заперечує основні правди віри і натхнення Св. Письма, а також фальшивої пошани до інших релігій, є цілковите засліплення цілого Синоду Євангельської Церкви, а на практиці нормалізування гомосексуалізму.
джерело  http://uogcc.org.ua

Немає коментарів: