середу, 27 липня 2011 р.

Беззаконня на Плуговій надалі продовжується .




Мешканці підбурені і обдурені мафіозною структурою в рясах, продовжують творити беззаконня.
Жоден кореспондент не потрудився найти правду, а розжував те що йому принесли на блюдечку і за що заплатили. Жодне телебачення не розслідувало об’єктивно справи ,і не висвітлило правдиво двобічних подій.

Жоден не прийшов на Службу Божу щоб по цікавитись :чи є там якісь барабани, чи п”ють там кров дітей і т .ін ? Навіщо?
Дорога правди вже зневажається, можуть позбавити роботи і купа проблем ,а за брехню добре платять і по головці погладять.
А це знову ж таки і є зомбування людей через неправдиве висвітлення інформації.
Що сприяє запалювання релігійної ворожнечі ,яка вже призвела до фізичної розправи мешканців вул. Плугова, над правовірними християнами, як над дорослими так і над дітьми.
На приватній споруді що знаходиться по вул.. Плугова 6, вірними УПГКЦ було встановлено Хрест (символ приналежності до християнства), що знову ж таки доказує що УПГКЦ не секта і не сатаністи ,як їх очорнюють.
Мешканці не маючи страху Божого, ані любові до ближнього, ані пошани до Хреста, називаючи себе християнами брутально скинули Хрест. Не зважаючи на прохання і зауваження служителів і вірних УПГКЦ не робити цього, Вони грубо побили одного з мирян і незважаючи на правоохоронні органи продовжували ображати і погрожувати фізичною розправою вірним і служителям УПГКЦ.
Скинутим Хрестом мешканці не обійшлися. Через деякий час ,по приїзді криміналістів які почали працювати на місці злочину ,мешканці знову почали висипати на вулицю ,не зважаючи на пізній час ,цим самим порушуючи спокій і громадський порядок, на що працівники міліції їм і вказали. Заважаючи працівникам міліції працювати, намагались пошкодити відеокамеру власниць каплиці, які фіксували злочинні дії мешканців, а також наносили час від часу удари вірним і служителям УПГКЦ ображаючи їх не цензурними словами, і погрожуючи фізичною розправою аж до вбивства, і підпалу каплиці.
Парадокс: Беркут який приїхав на підмогу міліції, на погрози і побиття мешканцями вірних і служителів УПГКЦ ніяк не реагував, а навпаки, на вимогу мешканців безпідставно затримали з території каплиці ,патріарха ВКП владику Іллю Догнала, який намагався захистити монахинь від озвірілої жінки ,яка напала на одну з монахинь ,яка знімала на відеокамеру і почала її бити і забирати відеокамеру.
Працівники міліції своєю пасивністю схвалили злочинні дії мешканців, не затримавши винних і не покаравши правдивих злочинців ,посприявши зростанню злочинних дій в сторону УПГКЦ.
Все що зробили працівники міліції ,це попросили вірних УПГКЦ не піддаватись на провокації мешканців, які вже давно переросли у побиття і терор.
Бандитське угруповання яке формувалось довгі роки не залежності України в середині УГКЦ досягло свого апогею, воно підмело під свою владу як правоохоронні органи, так і мас-медіа.
Якби не відео і аудіо записи їхніх злочинних дій то люди надалі залишалися в темноті і не обізнаності .Люди засліпленні любов'ю до своїх лжепастирів, а не до Бога, навіть не можуть і подумати, що вони є зброя, яку використовують в не добрих цілях.

Очевидець гарячих подій..

Немає коментарів: