суботу, 9 липня 2011 р.

Екс-папа зустрівся з масонами B’nai B’rith


Екс-папа Бенедикт XVІ 12 травня 2011 року зустрівся з провідними представниками єврейської масонської ложі B’nai B’rith International, яка була заснована в Нью Йорку в 1843 році. Масони, які зустрілися з екс-папою, аж ніяк не були початківцями. Більшість представників цієї масонської організації прийняли найвище посвячення великому архітектору – сатані, тобто 33 посвячення.
Екс-папа у своїй промові сказав: „Є багато способів, якими можуть євреї (масони) і християни співпрацювати для кращого світу у згоді з Божою волею і для добра людства... Але одним з найважливіших питань є спільне свідчення про глибоко закорінену віру”. Екс-папа добре собі усвідомлює, до кого говорить і кому служать його гості. Масони не можуть діяти у згоді з волею Божою ні для добра людства, ані для кращого світу. Навпаки, історія свідчить, що, вони мають на совісті багато міжнародних конфліктів, братовбивчі війни і систематичне нищення моральних і духовних цінностей. Багато пап і церковний кодекс підтверджували вилучення масонів з Церкви. Апостат Іван Павло ІІ скасував кару на масонів, а цим їх офіційно прийняв до Церкви. Цим, також, відкрив Церкву духу, який є за масонською організацією. Згідно Божих законів, однак, вони є виключені з Церкви і з Божого життя і якщо не будуть чинити покаяння та помруть в такому стані, то будуть вічно засуджені.
Дух, який є за масонами, і дух, який є за правовірним християнством, є цілком протилежними. Масони ніколи не з’єднаються з правовірним християнством, яке веде до спасіння через покаяння і навернення (пор. 2Кор.6,15). Вони ніколи не пристануть на спасительну віру в Ісуса Христа, як єдиного Спасителя, і не будуть у світі боротися за спасіння душ. Якщо екс-папа з ними з’єднується, то це є ще одним явним знаком його відпаду від основних правд християнської віри і зрадою Христового Духа. Це все тільки підтверджує, що 1.5.2011, коли він поставив на вівтар Церкви духа Ассижу – духа антихриста, сам себе екскомунікував з Церкви. Екс-папа на теперішній час сповняє разом з масонами божу волю, але бога з малим „б”.
Потім екс-папа додає: „Життя і праця всіх віруючих мали б бути постійним свідченням про трансцендентне.”
Термін „всіх віруючих” екс-папа вживає в дусі Нью Ейдж. Він не відрізняє вірних, які покланяються Єдиному Богу, від поганських віруючих, які вшановують демонів (Дух Ассижу).
Термін „свідчення про трансцендентне” є також терміном Нью Ейдж і не має нічого спільного зі свідченням про Христа і за ціну мученицької смерті.
Ісус сказав: „Будете моїми свідками”, а це відмінне від свідків трансцендентному.
Свою промову закінчив уривком з книги пророка Єремії: „Бо я свідомий моїх щодо вас задумів, - слово Господнє, - задумів щастя, а не лиха, щоб забезпечити вам надійне майбуття” (Єр. 29,11). В даній ситуації не йдеться про слово Господнє. Масонам і апостатам Бог не дає думки про мир, і за зраду Євангелії не обіцяє ні дочасної, ані вічної майбутності, чи надії. Екс-папа вже виступає, як фальшивий пророк з духом антихриста, якого поставив на вівтар Церкви. Він „Рану народу мого лікуює легковажно кажучи: „Мир, мир!”а – миру не має. Стидались би своїх мерзенних учинків! (Ассиж, 1986 і Рим, 1.5.2011). Та вони вже сорому не мають, не тямлять навіть, що то стидатись. Тому й попадають між тими, що впадуть, спіткнуться в часі коли буду їх карати, – слово Господнє.”

(рефлексія про зустріч з масонами)

Немає коментарів: