вівторок, 26 липня 2011 р.

Плугова - Голгота і Воскресіння І

Суд від голови
(Патріарха Іллю судили)

Сестри Української Правовірної Греко-Католицької Церкви (УПГКЦ) у Львові по вул. Плуговій, 6 мають каплицю, яка є їх приватною власністю. В неділю 17.7.2011 перед каплицею відбулася чергова провокаційна акція редемптористів та апостатичної ієрархії УГКЦ, під час якої був т.зв. посвячений хрест. Усе відбувалося під керівництвом О. Фредини, донедавна синкела Львівської архиєпархії. Тепер він займає нову посаду церковного політрука міської ради. Ця посада є анахронізмом, бо Церква відділена від держави.
Головною метою їхньої акції було очорнити правовірних, підбурити до агресивних дій своїх вірних, розпалити релігійну ненависть, а згодом і вкрасти каплицю, яка є приватною власністю сестер, або хоча б перешкодити тому, щоб там вже не служили Святі Літургії.  Іншими словами – йдеться про релігійну дискримінацію! Правовірні під час цієї провокаційної акції поводилися мирно, хоч їх привселюдно очорнювали.

У вівторок 19.7.2011 вірні УПГКЦ закріпили на даху своєї каплиці хрест. Це викликало негайну і бурхливу реакцію агресивних прихильників редемптористів. Вони взяли нашу драбину, протизаконно вилізли на дах приватної власності, тобто каплиці, і скинули хрест на землю. Мала групка наших вірних була змушена скритися в храмі, інакше їм загрожувало, що завдадуть шкоду їхньому здоров’ю. Були скоєні такі кримінальні злочини:
а) незаконне вторгнення до приватного об’єкту і нищення приватної власності;
б) публічне зневаження релігійного символу, яким для християн є хрест (святотатство);
в) загроза для здоров’я.

Застрашені вірні УПГКЦ сховалися в каплиці, викликали міліцію. Перш ніж приїхала міліція, хулігани втекли. Після цієї події на місце злочину приїхало приблизно 20 вірних УПГКЦ. Близько 22:00 години приїхали власники – сестри-монахині (з камерою). Вони попросили, щоб були присутні і двоє владик УПГКЦ. Міліція розслідувала скинення хреста і пошкодження приватного майна. За усім цим з квартир навколишніх будинків цілеспрямовано спостерігали декілька мешканців, які вже раніше брали участь в підбурюючих акціях редемптористів. Вони викрикували брутальні і повні ненависті образи на адресу правовірних католиків. Коли владика Ілля хотів, щоб ці ненависні реакції були зняті на камеру, то це викликало ще більші прояви ненависті. Невдовзі після того багато сфанатизованих людей спустилися до низу і група приблизно з 30 людей почала вже фізично нападати на правовірних. Замість того, щоб забезпечити громадський порядок, міліція дозволила нападникам робити, що хочуть. Сповнена духом ненависті пані Е.Г. прибігла і напала на сестру-монахиню, яка знімала на камеру. Владика Ілля, який стояв біля сестри, почав її захищати від наступного фізичного нападу, а також прикривав камеру. Спочатку він відштовхнув цю жінку, а коли вона повна люті кинулася і на нього, то при самообороні в темряві зачепив їй обличчя. Вона почала істерично кричати, а інша сестра-монахиня, яка знаходилась поруч неї, мусіла далі відбивати її напади. Метод був ясний: нападати і провокувати, а якщо хтось буде захищатися – істерично кричати немов би нападників скривдили, тоді їхати за своїм вже підкупленим лікарем і підтвердити собі удаване поранення. Це вже є матеріал для створення монстр-процесу! Владика зазнав сильного удару по голові. Окуляри йому впали на землю. Другого владику ударом в живіт теж поранили і потім його жорстоко побили. Міліція не реагувала ані на зауваги, що тут бігає агресивний чоловік з ножем, а інший – з приблизно 50 см залізною палкою і погрожують. Домовлені хулігани почали від міліції агресивно вимагати арешту владики Іллі. Владика Ілля міліціонерам сказав, щоб вони ідентифікували і арештували хуліганів. Замість цього міліція без пояснень насильно тягнула владику до машини. Все свідчило про те, що йдеться про організовану акцію, за якою стоять редемптористи і апостатичний провід УГКЦ. В неділю під час освячення хреста вони заявили, що прийшли тому, щоб була усунена т.зв. небезпечна секта. Це є прилюдне очорнення і кримінальне розпалювання релігійної ненависті.

Яскравим доказом того, що вся ця акція мала наперед встановлену мету, було те, що міліція не забрала жодного з нападників, але арештувала лише владику, який захищався в цій розлюченій колотнечі. В міліції його утримували від 24:00 до 14:30. Не дозволили йому зняти побої, хоча він про це просив. Захоплює швидкість дій міліції, а саме: серед ночі владику затримали, а на ранок вже до суду, ні пояснень сестер, ні зняття побоїв. Міліція Шевченківського району подала суду лише односторонні матеріали свідчень, який дала сторона нападників.

На суддю Шевченківського районного суду м. Львова був створений політичний тиск, щоб суд закінчився жахливим парадоксом, а це карою ув’язнення або депортацією владики Іллі! Вже декілька років це намагаються зробити церковники УГКЦ, які є при владі. 67-літній адвокат, що захищав владику, вимагав, щоб на суді дали свідчення свідки і на-кінець цього добився. Коли три сестри-монахині і один чоловік виступили з правдивим свідченням, то було ясно, що свідчення неприятелів було необ’єктивним і брехливим. На владику Іллю, Патріарха Візантійського Католицького Патріархату, який став жертвою агресивного галасу, наклали штраф у розмірі 51 гривні. Редемптористи, провід УГКЦ і ними зманіпульовані вірні незадоволені та скоріш за все через підкуплену апеляцію вимагатимуть абсурдного ув’язнення Патріарха!

На суд були подані такі скарги:

Скарга №1: Ця секта порушує нічний спокій, діти не можуть спати.
Відповідь: Наші вечірні богослужіння максимально тривають від 19.30 до 21.30 і ніяк не порушують нічного спокою. У вечері 19.07.2011р. нічний спокій не порушили правовірні католики, але сфанатизовані прибічники редемптористів.
«Діти не можуть спати» – оскаржувачка, яка оскаржує владику Іллю, що він і правовірні є винуваті в тому, що її діти не можуть спати, не усвідомлює собі кого засуджує. Патріарх Ілля бореться проти деструктивних впливів, які загрожують українському суспільству. Головне йдеться про впровадження ювенальної юстиції і деморалізацію дітей через сексуальне антивиховання в школах. Він бореться за нас і за наших дітей. Чи будемо спокійно спати, коли наших дітей в школі деморалізуватимуть через гомосексуальну пропаганду або дітей від нас забиратиме ювенальна юстиція, не надаючи нам можливості захищатися? Чи уявляємо, що їх очікує? Їх забиратимуть до збірних таборів, а згодом їх продаватимуть для міжнародного усиновлення гомосексуалістам чи педофілам або дитину навіть продадуть на органи! На Заході це вже є звичною практикою. Патріарх Ілля і вірні УПГКЦ пишуть сотні листів президенту, владі, депутатам та міжнародним організаціям для того, щоб ми і наші діти могли спати спокійно. Аж коли мамі відберуть її дітей, то вони безутішно плакатимуть, а вона переживатимете безсонні ночі в розпуці. Прикладом жертви ювенальної юстиції є пані Захарова, якій відібрали трьохлітню доньку і до сьогодні її не повернули. Пані Захарову через інтервенцію Патріарха Іллі найперше перевезли з французької в’язниці до Росії, а через наступну його інтервенцію цій невинній матері президент дав амністію. Той, хто нам чинить те найбільше добро, сидить на лаві підсудних і його несправедливо оскаржують та вимагають кари. Патріарх Ілля закликав всіх церковних представників в Україні, щоб до 1.08. написали заклик депутатам Верховної Ради, щоб в ніякому разі не була узаконена ювенальна юстиція в серпні 2011 року, ані в майбутньому.

Скарга № 2: Владика Ілля оборонявся при затримуванні.
Відповідь: Владика Ілля, сестри-монахині та вірні УПГКЦ мають декілька досвідів, коли міліція була знаряддям підлих намірів апостатичної ієрархії, не захищала потерпілого або навіть безпосередньо брала участь у злочині. Приклади: Стрий – серпень 2008р.; викрадення кандидатки з монастиря в Брюховичах за допомогою міліції – 2009р.; Чортків і Пробіжна – 2010р. (www.uogcc.org.ua). Міліція на вул. Плуговій 19.7.2011 не пред’явила причини чому не ідентифікує і не арештовує хуліганів, ані тих, які допустилися кримінального вчинку. Міліція не подала на якій підставі арештовує тільки владику Іллю, на якого нападали нападники.

Скарга №3: Владика зачепив обличчя однієї особи.
Відповідь: Владика закривав сестру-монахиню від нападниці, яка нападала на неї і вдарила по відеокамері. Боронити іншого перед нападом є обов’язком кожного громадянина. Коли владика в темноті, близько 23-ої години при самозахисті зачепив обличчя нападаючої жінки, то відразу йому нанесли удар по голові. Згідно церковних канонів за фізичний напад на єпископа лягає найважча кара – екскомуніка. Це стосується і хуліганів, які фізично побили другого, присутнього там же ж єпископа.

Ким є і що репрезентує владика Ілля? Владика Ілля є Патріархом новоствореного Візантійського Католицького Патріархату (ВКП). Є правдивим монахом, доктором теології і колишнім викладачем догматичної теології. Він захищає основні правди Євангелії перед сучасними єресями, які нищать саму суть християнства. Водночас виступає проти морального розкладу в Церкві і в світі. Він і єпископи Патріархату перед цілим християнським світом 1.5.2011р. оприлюднили Божу анатему на теперішнього папу Бенедикта XVI за те, що беатифікацією апостата Івана Павла ІІ узаконив антиєвангеліє. Тим вигнав з Церкви Духа Святого, Духа Правди, а на Його місце прийняв духа Ассижу – духа антихриста. Ця анатема падає сьогодні на всіх єпископів і священиків Католицької Церкви, які творять єдність з апостазією Бенедикта XVI і прилюдно в Літургії згадують його ім’я. Патріархат ВКП також проголосив екскомуніку на 24 протестантські Церкви за те, що вони висвячують активних гомосексуалістів чи лесбіянок для духовної служби, а також за те, що благословляють т.зв. гомосексуальні або лесбіянські подружжя, тобто антиподружжя. Патріархат цим обороняє суть Євангелія і спасительної віри та бореться проти духа брехні і морального розкладу не тільки в Католицькій Церкві, але і в цілому християнстві.

Ніхто так, як ВКП, останнім часом стільки не алярмує президента, владу, депутатів Верховної Ради, депутатів міста Львова на захист народу проти т.зв. ювенальної юстиції, яка безпричинно відбирає дітей з порядних сімей. Тут йдеться про деморалізацію, демонізацію та геноцид народу. Ця правдива і відважна позиція є викидом сумління апостатичній ієрархії УГКЦ. Це є правдива причина монстр-процесу. Мета є єдина: компрометувати і ліквідувати правовірну опозицію, якою є УПГКЦ.

(Учасник суду)





Немає коментарів: