неділя, 4 вересня 2011 р.

Іван Павло 2 в пеклі

2 коментарі:

Істина сказав...

Коментар:


Тут ми оприлюднили уривок зі свідоцтва Ангеліки Замбрано Мора. У ньому вона говорить про те, що бачила папу Івана Павла ІІ в пеклі. Не будемо зараз досліджувати, чи дійсно була вона мертва (як стверджує її мама) чи мала якусь візію. Це не основне. Основним є те чи є вона правдивим свідком, а ще важливішим, чи те що говорить є у згоді з наукою Святого Письма і Традиції Церкви. Кожне видіння мусимо розрізняти, але духа не сміємо угашати.

Святе Письмо каже, що пророцтво того хто пророкує від дверей храму відрізняється від пророцтва того, хто пророкує з середини храму, а те, знову ж таки, від того хто пророкує зі Святині, і з Святая Святих. Наскільки відношення людини до Бога є глибшим і чистішим, настільки чисто подає правди Божі. Тому мусимо розрізнити, що тут є зерном Божим, та те, де в свідоцтві закрався людський елемент через вплив протестантських єресей. А Боже зерно, яке тут міститься, є актуальним пророцтвом для теперішньої доби.

Повну версію свідоцтва ми не подаємо з тієї причини, що з деякими речами ми не погоджуємось. Наприклад: коли Ангеліка говорить про Пречисту Діву Марію. Ми свідомі того, що Ангеліка є протестанткою і що тут висловила єресі щодо Матері Божої, яких її церква дотримується. Загалом мусимо розрізняти єресі, які заперечують суть, і єресі які хоч і не є в згоді з наукою Церкви, але лише в несуттєвих речах. Коли хтось не визнає Пречисту Діву Марію, той спасенним може бути, але якщо хтось нищить основи віри, то спасенним не буде. Якщо хтось прийме духа Ассижу, той приймає духа антихриста і автоматично сам себе виключає з Церкви. Ми знаємо вислови Івана Павла ІІ і те, як виглядала його апостатична діяльність по цілому світі, вершиною якої була його участь на двох ідолопоклонних зустрічах в Ассижі. Плодом його понтифікату є масовий відпад від Христа і Церкви, педофільні скандали, занепад в монастирях, антимісії орієнтальних релігій і поширення масонства в рядах кліру.

Те, що про нього є сказано цілковито відповідає науці Святого Письма. „Не обманюйте себе! Ані розпусники, ані ідолопоклонники, ані розгнуздані, ані гомосексуалісти... Царства Божого не успадкують” (І Кор. 6, 9-10) і „Боязливих же, і безвірних, і мерзких, і убивників, і розпусних, і чарівників, і ідолопоклонників, і всіх лжеців – пай їхній в озері, що горить огнем і сіркою”. (Одк. 21,8) Іван Павло ІІ був ідолопоклонником, свідомо покланявся демонам. Що ще до цього добавити? Може бути така людина проголошена за блаженного?


Українська Правовірна Греко-Католицька церква © 2009-2010.community.org.ua | video.community.org.ua Дозволяється використовуват

Анонім сказав...

а я їй вірю,