суботу, 16 липня 2011 р.

ПОЧАТОК ДОБИ АНТИХРИСТА-ЧИ ЗНЕВАГА ЄВАНГЕЛІЇ ХРИСТОВОЇ ???




 Щоб ви не хвилювалися зараз умом та не жахались ані через духа, ані через слово, ані через листа, що він ніби від нас, ніби вже настав день Господній.
 Хай ніхто жадним способом вас не зведе! Бо той день не настане, аж перше прийде відступлення, і виявиться беззаконник, призначений на погибіль, що противиться та несеться над усе, зване Богом чи святощами, так що в Божому храмі він сяде, як Бог, і за Бога себе видаватиме.
ротивящийся и превозносящийся выше всего, называемого Богом или святынею, так что в храме Божием сядет он, как Бог, выдавая себя за Бога."
(2сол.2-4)Відступники в рясах – педофіли, гомосексуалісти ,ворожбити які навіть не були покарані, а ще й переведені в другі діесцезії і підвищенні .Брехуни і обманці: Гузар ,І .Возняк , Вільчинський і їм подібні.  Такі бо фальшиві апостоли, лукаві робітники, що підроблюються на Христових апостолів.  І не дивно, бо сам сатана прикидається анголом світла!Отож, не велика це річ, якщо й слуги його прикидаються слугами правди. Буде їхній кінець згідно з учинками їхніми!(2Кор.11:13-15)
Хіба ж це не про теперішні часи сказано?
10-ти метрові плакати зі зображенням Івана Павла 2 на Львівській ратуші, і на церквах. Не повісили образ Ісуса ,на свято Пресвятого Серця .Не величали і не спішили прославляти Отця Небесного. А поспішили вшанувати ідолопоклонника папу, який своїм авторитетним підступом, ввів в оману весь католицький люд.(див дух  Асижу ).Через апостазію, яку вчинив папа(вшановування  іслам і цілування корану ,вшановування ідолопоклонника Ганді і івсіх інших язичників, прирівнявши католиків до секти),миряни стали шанобливо ставитись до окультизму і ідолопоклонства не бачучи в цьому гріха , і з усякою обманою неправди між тими, хто гине, бо любови правди вони не прийняли, щоб їм спастися. І за це Бог пошле їм дію обмани, щоб у брехню повірили,(2Сол.2:10,11)
А братів католиків які вказали на гріх і благали щоб чинив покаяння, обріхувати сектою, фіктивно виключати з церкви, не маючи на це ні якого права, ані підстави не задумуючись над Словом Божим. : Чи ми не заборонили з погрозою вам, щоб про Те Ім'я не навчати? І ото, ви своєю наукою переповнили Єрусалим, і хочете кров Чоловіка Того припровадити на нас... Відповів же Петро та сказали апостоли: Бога повинно слухатися більш, як людей!(Дiї.5:28,29)

Хіба не сказано було Словом Божим: 20 Приносящий жертву богам, кроме одного Господа, да будет истреблен. (Исх.22:20)
Слово богам написано з маленької, це не помилка. Іван Павло2 приносив шану не Богу ,а богам(демонам, ідолам).  Бо хоч і існують так звані боги чи на небі, чи то на землі, як існує багато богів і багато панів,та для нас один Бог Отець, що з Нього походить усе, ми ж для Нього, і один Господь Ісус Христос, що все сталося Ним, і ми Ним.(1Кор.8:5,6)
 "Какая совместность храма Божия с идолами? Ибо вы храм Бога Живаго , как сказал Бог: вселюсь в них и буду ходить [в них]; и буду их Богом, и они будут Моим народом. И потому выйдите из среды их и отделитесь, говорит Господь, и не прикасайтесь к нечистому; и Я прииму вас.(2Кор.6:17)"
Майже 2-тисячоліття церква не вела ні яких діалогів з поганськими віроісповідуваннями,жоден зі святих не додумався б вчинити таку апостазію під страхом гієни вогненної.
Хіба не сказано Божим Словом:  Сих двенадцать послал Иисус, и заповедал им, говоря: на путь к язычникам не ходите, и в город Самарянский не входите;(Матф.10:5)
Крішнаїди, будисти. індуїсти, мусульмани будь які релігії які не визнають Ісуса Христа за Господа Спаситля є язичниками. Вони є сектами ,до яких опустив католиків Іван Павло2 і стягнув прокляття Боже:  "И за сие пошлет им Бог действие заблуждения, так что они будут верить лжи,(2Фесс.2:11)". Щоб стали засуджені всі, хто не вірив у правду, але полюбив брехню.
(2Сол.2:12)
Своїм вчинком в Асижі Іван Павло2 перекреслив всю Євангелія ,назвав себе посланцем(фальшивого) миру, проповідував інше Євангеліє, ніж Апостоли і його попередники.  Дивуюся я, що ви так скоро відхилюєтесь від того, хто покликав Христовою благодаттю вас, на іншу Євангелію, що не інша вона, але деякі є, що вас непокоять, і хочуть перевернути Христову Євангелію. Але якби й ми або Ангол із неба зачав благовістити вам не те, що ми вам благовістили, нехай буде проклятий!(Гал.1:6-9)
На привеликий жаль, католики залишаються сліпими і заблудшими, тому що не читають Слово Боже і не чинять покаяння .Як можна сліпо захищати лжепророків, які стоять при владі, і не бачити правдивих пророків, яких на далі обріхують , ненавидять, ганьблять, знеславлюють ,створюють на них наклепи і натравлюють на них людей ,як сліпих псів, і відлучають від церкви, якій Вони до смерті вірні. Лук.6:22 Блаженні  ви будете, коли люди зненавидять вас, і коли проженуть вас, і ганьбитимуть, і знеславлять, як зле, ім'я ваше за Людського Сина.  
"Блаженны вы, когда возненавидят вас люди и когда отлучат вас, и будут поносить, и пронесут имя ваше, как бесчестное, за Сына Человеческого.(Лук.6:22)".Вірячи священникам люди і не задумуються,що вони є обдурені .Не сприймають бо праведників ,які шанують Господні заповіді, і з любовю їх дотримуються.

 Коли ж хто не послухає нашого слова через цього листа, зауважте того, і не майте з ним зносин, щоб він був посоромлений. Та не майте його за неприятеля, а навчайте, як брата.
А Сам Господь миру нехай завжди дасть вам мир усяким способом. Господь з вами всіма!

Використано матеріали: Українська Біблія.Переклад Огієнка 1962 р .,Російський Синодальний текст.
      
Воїн Ісуса.

 Воскреслий з мертвих,благодаттю Господа нашого Ісуса Христа.

Немає коментарів: