суботу, 9 липня 2011 р.

Божий та людський авторитет в Церкві


1 травня 2011 року дух Ассижу – дух антихриста був беатифікований на вівтар Церкви. Від того дня Божа анатема впала не лише на Папу Бенедикта XVI, але і на всю Церкву. Запитуємо:
Який авторитет має тепер в Церкві папа-апостат Бенедикт XVI і з ним з’єднана апостатична ієрархія?

Відповідь: Жоден віруючий, якщо хоче бути спасенним, вже не сміє слухати ані папу-апостата, ані з’єднану з ним ієрархію. Святий Дух не дає Божий авторитет єретикам, які прийняли духа Ассижу – духа антихриста, ані через них не діє!
Який авторитет, на противагу цьому, має Візантійський Католицький Патріархат (ВКП)?
Відповідь: Він має Божий авторитет, поєднаний з апостольською спадкоємністю і пророцьким урядом (Еф.2,20). «Усе, що ви зв’яжете на землі, буде зв’язане на небі» (Мт.18,18). Чому він має цей авторитет? Він захищає апостольське вчення без єресей і проповідує повну Євангелію в силі Духа, тому що в цій добі масового відпаду отримав Богом даний авторитет. Він репрезентує Церкву святу, апостольську, католицьку (див. «Символ віри»: «Вірую в єдину святу, католицьку, апостольську церкву»). Візантійський Католицький Патріархат не замінює ні правовірне вчення, ані Божого Духа на єресі і духа антихриста, як це зробила офіційна ієрархія з теперішнім папою Бенедиктом XVI. Після того, як на цілу Католицьку Церкву за зраду Господа нашого Ісуса Христа і за виміну Духа Христового на духа Ассижу – духа антихриста впала Божа анатема, Візантійський Католицький Патріархат став на захист основних правд віри, на відміну від апостатичного керівництва Церкви, яке є під Божим прокляттям. Іван Павло ІІ, Бенедикт XVI і папські дикастерії свідомо замовчували злочини педофілії і гомосексуалізму в рядах священиків та ієрархії. Тому що вони нікого не карали, цим де-факто легалізували ці збочення, а це є злочин і зрада Христової Євангелії! Плодом цього є, що ООН та ЄС за основу своєї ідеології поставили просовування гомосексуалізму до всіх сфер життя!
Відступницька структура утримує Божий люд під владою антихристівської системи, в брехні і страху. фальшивою дорогою духа Ассижу веде його до вічної погибелі. Правовірний авторитет ВКП, навпаки, оберігає спасительну віру і Божі закони. Відступницька церковна структура перебуває в єдності з духом світу. Вона не виступає чітко і ясно проти жодної антиморальної системи, легалізованої в світі. Вона має на совісті не лише гомодиктатуру, але і ювенальну юстицію та евтаназію. На противагу цьому, правовірний авторитет Христової Церкви, яку репрезентує ВКП, не творить єдності з духом світу, але відкрито виступає проти всіх злочинів і антиморальних систем сучасного світового панування. 

Немає коментарів: