вівторок, 19 липня 2011 р.

Секта - УГКЦ зневажає Святу Євангелію,і Святий Хрест Господа.

   


Вул. Плугова війде в світову історію ,як місце відбування духовних баталій між двома конфесіями.
 І перед Ним усі народи зберуться, і Він відділить одного від одного їх, як відділяє вівчар овець від козлів. Матв.25:32
УГКЦ ніяк не хоче визнати, що вже доволі давно існує, і процвітає нова гілка Христової Греко-католицької церкви(УПГКЦ).Відділенню цієї галузки посприяли єресі і апостазія церковної ієрархії УГКЦ на чолі з монс .Гузаром ,монс. Возняком та іншими прилатами, зєднанними з їхніми єресями.

Маючи вплив на  засоби массової інформації монс .Возьняк розпалив у Львівській області таку  релігійну ворожнечу ,що можна ствердно сказати :що до кровопролиття лишилось ще трішки.Матв.10:21 І видасть на смерть брата брат, а батько дитину. І діти повстануть супроти батьків, і їх повбивають.
Безпідставне і нічим не аргументоване звинувачення сектою , вірних УПГКЦ ,Ісус же йому відказав: Не забороняйте, бо хто не проти вас, той за вас! (Лук.9:50)
, хоча як сказав один із працівників МВС що:(УПГКЦ залізли в холодильник УГКЦ) доказує брехливість проводу УГКЦ, які дбають за набиту кишеню, а не про спасіння безсмертних душ. А також доказує що це один з найбільших переступів Святої  Євангелії ,бо Ісус сказав інше:
 Такі бо фальшиві апостоли, лукаві робітники, що підроблюються на Христових апостолів.  І не дивно, бо сам сатана прикидається анголом світла!Отож, не велика це річ, якщо й слуги його прикидаються слугами правди. Буде їхній кінець згідно з учинками їхніми!(2Кор.11:13-15)
Забули фарисеї 21 століття що сказав Господь: Немає нічого захованого, що воно не відкриється, ані потаємного, що не виявиться.(Матв.10:26)
Плакати які висіли на капличці УПГКЦ свідчили про те ж саме.
Миряни УГКЦ обдуренні  фальшивими апостолами ,бо ж забули що казав Ісус:  А Він їм наказував та говорив: Стережіться уважливо фарисейської закваски й закваски Іродової!(Мар.8:15).
16.07.2011р.приблизно 18-00год.прийшли на територію каплиці. власниками якої є монахині УПГКЦ ,для встановлення хреста .Дозвіл на встановлення  надала міська рада ,але знов ж таки забула вказати місце встановлення хреста ,чим знову ж таки посприяли розпалу ворожнечі між християнами.
Таблиця прикручена під розпятям на хресті свідчить ,що :хрест встановленно з благословення монс.Возьняка, в честь 10-річниці перебування Івана Павла2 у Львові .
При встановленні хреста не було чути ані молитов, ані побожних пісень .А от матюки, час від часу злітали до неба ,з уст одного пана. Крім матюків було чути насміхання і осуджування вірних УПГКЦ .Що знов же таки перечить Святій Євангелії :  Коли ж хто не послухає нашого слова через цього листа, зауважте того, і не майте з ним зносин, щоб він був посоромлений.1Та не майте його за неприятеля, а навчайте, як брата.(2Сол.3:14,15)
Саме цікаве те,що на протязі 20-років,аж до тепер, коли придбали її за свої кошти монахині УПГКЦ ця каплиця (склад) ні кому не була потрібна .А у попереднього власника так звані о . Редемптористи не хотіли її купити ,а хотіли відсудити ( підбрити ,відмести, ограбити ).Відповідно, суд вони програли.
Про них же сказав Господь: Оці люди устами шанують Мене, серце ж їхнє далеко від Мене!(Матв.15:8)
У неділю 17.07.2011р.приблизно о15-00год. Відбулося знесвячування хреста поставленного в честь поклоніння ідолопоклоннику Івану Павлу2(дух Асижу ,життя і діяння Івана Павла2,за що беатифікували Івана Павла 2?) . Хай ніхто жадним способом вас не зведе! Бо той день не настане, аж перше прийде відступлення, і виявиться беззаконник, призначений на погибіль,що противиться та несеться над усе, зване Богом чи святощами, так що в Божому храмі він сяде, як Бог, і за Бога себе видаватиме.(2Сол.2:3,4).

А також для підбурювання і розпалювання релігійної ворожнечі між християнами.
На запитання, двум  чоловікам з УГКЦ , якої ви конфесії ?,і хто ваш БОГ?, вони відповіли ми католики  ,а нашо нам Бог.
На посвячення навіть прибув Салогуб Петро, Брюховецький парох, якому  в Брюховичах забракло вже відпалих  душ ,і брехню його нема кому слухати. Через його брехні ,грошолюбство, і окультизм половина Брюхович перестали відвідувати Храм Божий.
Диякон якого п’є ,курить , матом криє привселюдно, на великодню п’ятницю привселюдно жере м'ясо і горілку, і стверджує що він не грішить. Хіба це гідний приклад християнина? І це вже не поодинокий явний випадок, і ні якого покаяння.
І навіть тут на зне-свяченні хреста ,фальшивим апостолам  не забракло наглості привселюдно збирати гроші з мирян ,що ще раз підтверджує їхнє грошолюбство і захланність.
Миряни не читаючи Святого Письма ,бо вже  не зобов’язує  їх церква, щоб залишалися в пітьмі .Чи то так сильно люблять Бога ,що не мають часу для Слова Божого ?Так і залишатимуться у пітьмі, поки не будуть чинити покаяння і не візьмуть Біблію в руки.

Збувається слово Боже!

Покайтеся бо Царство Боже близько!!!

Воїн Ісуса.
 Воскреслий із мертвих, Благодаттю Господа нашого Ісуса Христа.

Немає коментарів: