неділя, 19 червня 2011 р.

Iєрархія Української Греко-католицької Церкви

Iєрархія Української Греко-католицької Церкви(2 до солунян 3)."Бо спершу настане відступництво й виявиться чоловік безбожний,син погибелі,той супротивник,який зноситься понад усе,що зветься Богом чи Святощами,так що сяде сам у храмі Божім і видаватиме себе за Бога) провадить брехливу,очорнюючу і войовничо-підбурюючу компанію проти правовірних християн".

Обріхування праведних священників провадять страшним очорненням і обливанням бруду.Ієромонахи дотримуючись всіх правд віри(2до корін2.17,4.2-10), вказали на порушення ієрархією Божих заповідей, а саме: Жест Папи римського и Асижі.(вихід 22.19),(гал.1.5-19,1 до корін.10.18-21,2 до корін6.16-18) чим склилають прокляття Боже на всіх християн(1 до корін.9.-7). Грошолюбство, симонія (діяння8.18-22), здирництво грошей з парафіян по церквам, ходіння з тацами(2 до сол3.6-10), плата за Святі Тайни: Хрещення, Одруження, Євхаристії, за упокій, і інше.(ДАРОМ ОТРИМАЛИ ДАРОМ ДАВАЙТЕ до корін.9.18-19). Висвячування священників в УКУ за 10 000 доларів,(СОБІ НА ПОГИБЕЛЬ) продавання цілих парафій. Продавання розгрішення за великі пожертви, що призвело до тоталітарного падіння в гріх цілого християнського народу. Своїм понад заможним життям, дали згіршення усьому християнському люду(2до корін11.13-16). Адже апостол Павло сказав:будьте моїми послідовниками, як і я-Христа. Вірні не читаючи щодня ЄВАНГЕЛІЮ ХРИСТОВУ перебувають у темряві,чим лжеапостоли(ієрархія) свідомо користуються живучи в розкошах(2докорін8.12-15), знаючи що священники не можуть брехати, християни сліпо і не задумуючись йдуть проти братів своїх. Праведних пророків завжди було мало і розпізнавали їх пізно або по смерті. На привиликий жаль зараз дуже мало правдивих священників, яких треба шукати(до филип.3.18-21).З цього випливає 2послання Петра2.1, сила людей піде слідом за їхньою розбещеністю, і через них дорога правди буде зневажатись. Хто бреше, той уподібнюється батькові брехні, а батько брехні є диявол. Не говорю я від себе, бо грішний як і всі ми,а нагадую Вам слово Боже,світло бачення якого,дав мені Господь Ісус. Бізнесова структура яку створила ієрархія УГКЦ, своїми переслідуваннями і очорнюваннями ще раз доказує те що вони нічого спільного з Христовою Євангелією не мають.

Коли ж хтось непослухається нашого слова, що в цім листі, затавруйте його і не приставайте з ним йому на засудження, однак за ворога його не вважайте, лише напоумите як брата.(2 сол 3.14)

Немає коментарів: