вівторок, 28 червня 2011 р.

Секта Догналівців-не секта.


Стоп секта догналівців»
Відповідь на памфлет

Що таке секта? В Святому Письмі грецьке слово heresis означає єресь (блудне вчення) або секта. Це не є тільки схизма тобто розкол. Секта заперечує основні правди Євангелії. А хто сьогодні заперечує основні правди Святого Письма? Так звана секта догналівців, чи секта гузарівців? Монс. Гузар:
1)  заперечує Христове Божество;
2)  заперечує Дівицтво Пресвятої Богородиці;
3)  заперечує вічність пекла;
4)  схвалює окультизм і віщування;
5)  схвалює гомосексуалізм.
Українська Правовірна Греко-Католицька Церква очорнювана, як т. зв. секта догналівців відкидає всі ці єресі і зберігає всі основні правди Євангелії та цілої католицької традиції. 
Хто з цих двох супротивних груп є справжньою сектою, а хто лише так званою? Справжньою сектою є секта гузарівців, а з нею з’єднана і ієрархія УГКЦ. Так само, як були очорнювані християни і апостол Павло, коли його несправедливо звинувачували, що «він є провідник секти назореїв» (Ді.24,5), а про християн говорили: «…про цю секту нам відомо, що їй спротивляються всюди» (Ді. 28,22), так і правовірних католиків відступницька ієрархія очорнює, обзиваючи сектою догналівців.
В першому столітті справжньою сектою були фарисейські і садукейські теологи і первосвященики. Християни і апостол Павло не були сектою, хоч їх і називали сектою. Сьогодні в ХХІ ст. справжньою сектою є гузарівці, тому що вони проповідують єресі. Їхнім «єдиним захистом є гріш», - як визнав засновник Гузар. Так звані догналівці не є сектою. Вони правовірні і мають свій єдиний захист в Господі нашім Ісусі Христі так само, як його мав і апостол Павло та перші християни.
Напис в памфлеті: «Новий патріарх? Вважайте, щоб ніхто не обманув вас».
Є Гузар патріарх? Був ним? Не існує з Ватикану жодного документу про це. Подібним патріархом як Гузар є і Шевчук. Що стосується Візантійського Католицького Патріархату, патріархат був законно установлений в надзвичайно кризовій добі  Вселенської Церкви. Патріарх був обраний з правосильних єпископів – наступників апостолів. Про створення Патріархату і обрання першого патріарха відразу ж було повідомлено папу Бенедикта XVI. Папа взяв до відома цей факт і не спростував його. Цим він непрямо ще до своєї апостазії схвалив Патріархат.
Візантійський Католицький Патріархат не є територіальним, але персональним. Він є і для правовірних католиків зі Заходу. Він був встановлений передусім для збереження віри і моралі. 
Щодо очорнювання, підступів та обманів, то правдою є:
•   Ієрархія УГКЦ впливає на державні органи, щоб ті вже протягом двох років систематично і протизаконно перешкоджали в реєстрації УПГКЦ (Р. Кураш, ЛОДА, Держкомнацрелігій в Києві Ю. Решетніков, п. Любчик, п. Новиченко).
•   31.7.2009 пан Кураш з ЛОДА, зловживши міліцію, вчинив організований злочин, під час якого був вчинений напад на правовірний монастир сестер і фізично проти своєї волі була викрадена повнолітня кандидатка. До сьогодні справою займаються судові органи.
•   Листопад 2010: брутальний напад на сестер в Чорткові. Дійшло до фізичних поранень і травм.
•   В селі Пробіжна перед монастирем сестер декілька годин тривав фанатичний рев і погрози з метою вигнати сестер. Сестрам заявили, що в магазині їм не будуть продавати продукти. Сестер змушена була захищати міліція. В цьому злочині з ієрархією УГКЦ співпрацювало керівництво Тернопільської ОДА (п. Кульчицький).
•   Вже близко року ієрархія чинить психологічний тиск на державні органи, щоб незважаючи на те, що вона програла суд в Тернополі, підступом і обманом нарешті вкрасти монастир сестер в Пробіжній і вигнати правовірних сестер на вулицю.
•   17.6.2011 – наказ з Держкомнацрелігій в Києві до Чорткова, що не сміють навіть зареєструвати документи правовірних сестер! Це є знак релігійної дискримінації.
•   Червень 2011: Неодноразові провокації редемптористів перед каплицею (т.зв. молебні) і тиск на Львівську міську раду з метою вкрасти правовірним сестрам каплицю по вул. Плуговій, 6 у Львові, яка є їх приватною власністю. До сьогодні напади редемптористів продовжуються.
•   3 червня 2011, Дрогобич: Ієрархія через священиків тисне на державні органи, щоб зліквідувати правовірних віруючих в цьому місті. Тут йдеться про порушення Конституції. Кожен громадянин має право на свободу совісті і віросповідання. Йдеться про явну дискримінацію і розпалювання релігійної ненависті, а це карається (ЗУ ст.3, 4 «Про свободу совісті та релігійні організації»). Одночасно тут йдеться про грубе очорнення декількох осіб. Священики добивалися навіть їхнього звільнення з роботи. За цей психологічний терор і очорнення дотичні особи звернулися до прокурора.
Хто зомбує? Хто допускається терору, підступу і обману? Правовірні католики, чи ієрархія УГКЦ?
В памфлеті говориться, що Іван Павло ІІ не молився з представниками інших релігій. Однак це є брехня. Документальні зйомки це підтверджують. Тим більше в Індії він дозволив дати собі на чоло магічний знак, пізніше поцілував Коран, який заперечує Святу Трійцю…
Релігійну ворожнечу розпалює Львівська архиєпархія УГКЦ, монс. І. Возьняк у своїх «пастирських листах» і в своїх памфлетах правовірних вірних образливо і наклепницьки називає сектою. Так поступає і монс. Гузар.
Коротка історія: «Коли б хтось проповідував іншу євангелію, нехай буде проклятий – анатема» (Гал. 1, 8-9). На основі цього з Католицької Церкви є виключений монс. Гузар і з’єднана з ним ієрархія. Від 2008 року Святі Тайни вони уділяють неправосильно. Священики, яких вони висвятили, не є священиками. Ані єпископи, яких вони висвятили, не є єпископами (в тому числі т.зв. патріарх Шевчук). Їхні Літургії і сповіді в них вже є неправосильні!
Повторюваною брехнею є очорнення владики Іллі в співпраці з КДБ і навмисне посилання на неправдиві інформації Цібулки в Інтернеті. Коли п. Іван Гель з цією брехнею виступив по телебаченню, владика Ілля звернувся в Міністерство внутрішніх справ Чехії і попросив виписку з архіву міністерства. Міністерство підтвердило, що владика Ілля ніколи не співпрацював з службою безпеки (див. http://uogcc.org.ua/ua/church/article/?article=3818). Нехай владика Возьняк, Колтун, Семенюк та інші також попросять про виписку з архіву КДБ, чи ніхто з них не був їхнім співпрацівником. Однак набагато гіршим є, що деякі з єпископів УГКЦ до сьогодні є в духовній єдності з масонськими організаціями (див. часопис «Україна козацька», 2009).
Керівництво УГКЦ свідомо замовчує правду, що апостол Петро і з ним з’єднані римські папи в питанні віровчення є в протиріччі з Іваном Павлом ІІ і Бенедиктом XVI. Жестом беатифікації Івана Павла ІІ (1.5.2011) Бенедикт XVI поставив на вівтар Церкви духа Ассижу – духа антихриста. Цим згідно Божих законів сам себе виключив з Містичного Тіла Христового – Церкви. Це є реальність! Єдність з останніми двома папами, які заперечили суть Євангелії і папство, є зрадою Христа і Церкви. Тому священик, який згадує Бенедикта XVI і з’єднану з ним апостатичну ієрархію УГКЦ, служить Літургії неправосильно. Чому? Тому що чудо перемінення хліба і вина в Тіло і Кров Христа робить Святий Дух, а той, хто прийняв духа Ассижу – духа антихриста, – вигнав Святого Духа. Священик, який перестане згадувати ім’я екс-папи Бенедикта, буде твердо і немилосердно караний відступницькою ієрархією, але лише такий мученик служить Літургії правосильно.
Памфлет лицемірно закликає віруючих: «Тож пам’ятай дорогий брате, сестро, бути греко-католиком це значить бути вірним Христові».
Відповідь: Чи ієрархія УГКЦ сьогодні є вірна Христові, якщо вона проповідує єресі? Ні!
Цитата: «Це значить бути членом великої спільноти мучеників та ісповідників, які віддали своє життя за вірність Христові».
Відповідь: Чи ця ієрархія охоча віддати своє життя за вірність Христові і стати сьогодні мучениками та ісповідниками? Ні!
Цитата: «Пам’ятай, неможливо залишатися греко-католиком і розірвати єдність з римським престолом та кожночасним наслідником святого апостола Петра».
Відповідь: Чи ця ієрархія має єдність з апостолом Петром і всіма його правовірними наступниками? Ні!
Апостатична ієрархія має єдність лише з останніми двома папами, які зрадили Христа і всіх правовірних попередників на Папському Престолі.
«Молитва за навернення (вже навернених) догналівців» є лицемірством! Правдива молитва буде за навернення гузарівців! Стоп! Справжня секта це не правовірні «догналівці», але – єретичні гузарівці.

Немає коментарів: