понеділок, 27 червня 2011 р.

Вихід з Вавилону


Вихід з Вавилону

1.5.2011 Бенедикт XVI беатифікацією Івана Павла ІІ офіційно прийняв до Церкви духа Ассижу – духа антихриста і таким чином з Церкви вигнав Святого Духа. В результаті цього Бог скасував у відступницькій Церкві повсякчасну жертву – Літургію (пор. Дан. 12,11; Мт.24,15). Всі єпископи і священики, які в Літургії згадуючи ім’я Бенедикта XVI творять єдність з його апостазією, служать Літургії недійсно!

Що може робити священик в цій ситуації?


1.   Найперше він повинен в дусі правдивого покаяння визнати свою власну вину (Ді. 2, 38) і те, що на ньому тяжить Божа анатема (Гал. 1, 8-9), тому що він утворив єдність з духом Ассижу – духом антихриста.
2.   Усвідомити собі, що він уділяє всі Св. Тайни неправосильно і що веде повірені йому душі до погибелі.
3.   Наступним кроком покаяння є, щоб декільком повіреним душам, які є спроможні прийняти правду, він пояснив справжній стан Церкви. Духовна єдність з цими людьми-однодумцями створить для священика потрібну опору. Після того нехай перестане в Літургії згадувати ім’я папи Бенедикта. Божим виходом є відділитися від офіційної апостатичної структури і створити домашню Церкву за прикладом перших християн. Перші християни відділилися від синагоги та її ієрархії. Щирий священик після прилюдного визнання вірності Христу буде т.зв. екскомунікований. Насправді ж він лише відділився від тих, які зрадили Христа і Його Церкву і є Богом екскомуніковані (пор. Гал. 1, 8-9). Лише такий священик тоді служить Літургії правосильно. Він є членом Містичного Тіла Христового – Церкви, на відміну від апостатів, які є поза Христовою Церквою. Якщо ці церковні фарисеї і саддукеї навіть в годину своєї смерті не будуть чинити покаяння і не відділяться від духа антихриста, то будуть навіки засуджені!
4.   Правовірні священики і вірні потребують духовного захисту в правовірній ієрархії Візантійського Католицького Патріархату від демагогічного і антихристівського тиску апостатичної структури.
5.   Якщо священик відділиться, але не має ні духовної опори, ні єдності з правовірними священиками чи правовірною ієрархією, то потрапить в безвихідну ситуацію. Його викинуть з парафії, очорнюватимуть, він стане майже безпритульним і в цій опущеності почнуть посилюватися всі його слабкості, приховані залежності, інфекція старої людини і напади демонів. Якщо ж священик створить єдність з декількома правовірними мужами і їхніми сім’ями, то таким чином для нього і для повірених йому овець буде створена необхідна духовна опора. Тоді він не мусить боятися жодного переслідування, Бог буде берегти це мале стадо.
6.   На священика, який не відділиться від апостатичної ієрархії, впаде перед Божим судом співвідповідальність за найважчі злочини, які в сучасній добі заполонили світ. Апостатична ієрархія схвалює ці злочини проти Бога і проти людства лицемірним мовчанням, чи непереконливим оправданням. Йдеться про тиск ООН і ЄС, щоб просунути сексуальне антивиховання, гомодиктатуру, ювенальну юстицію, усиновлення дітей гомосексуалістами та педофілами, продаж дітей на органи, аморальну гендер-шизофренію, легалізацію наркотиків, епідемію СНІД, регуляцію людства – автогеноцид, евтаназію і т.д. Якщо б церковна ієрархія в повному авторитеті виступила і перестерігала людство, то воно могло б бути охоронене від демонізації і геноциду. Вина за ці злочини впаде на кожного священика, який творить єдність з апостатами і з духом антихриста. 
7.   Офіційна структура буде надалі співпрацювати з духом смерті, спрямованим на геноцид людства. Дух антихриста буде все більше і більше деморалізувати вірних і цілі народи через апостатичний клір (легалізація педофілії від 10-ти років – див. новини з Конференції єпископів США від 19.5.2011, церковні шлюби гомосексуалістів... ). Дух антихриста, Дух Нью Ейдж, дух глобалізації всіх поганських і антихристиянських релігій спричиняє масовий розклад християнства. Спасительна віра залишиться лише в тих малих домашніх Церквах, які не залежать ні від держави, ані від апостатичної ієрархії. Їхні члени охоче даватимуть свідоцтво про Ісуса, який є посеред них, і за ціну мученицької смерті, як перші християни.

Що мають робити щирі вірні?

1)  Вони мали б з’ясувати основні інформації про стан Церкви, який настав через вивищення духа Ассижу – духа антихриста на вівтар Церкви.
2)  На парафії мали б створити хоча б одну живу спільноту.
3)  Прийти до священика і закликати його, щоб він відділився від апостатичної структури і долучився з ними до катакомбної правовірної Церкви.
4)  Якщо священик цього не зробить, то вони мають перестати ходити на Літургії, які він служить, оскільки Св. Тайни, які уділяє, є вже недійсними.
5)  Якщо в околиці не знайдеться жодного правовірного священика, то нехай спільнота домашньої Церкви зі своїх членів вибере побожного правовірного мужа. Цього запропонованого кандидата Візантійський Католицький Патріархат через деякий час і після консультацій їм висвятить на священика.
6)  Після того як вони перестануть ходити на недійсні літургії, і поки вони ще не мають в околиці жодного правовірного священика, потрібно, щоб члени спільноти святкували неділі, переживаючи таїнства воскресіння і Зіслання Святого Духа, найкраще згідно моделі внутрішньої молитви запропонованої на www.uogcc.org.ua.
7)  Перші християни мали:
      а) апостольське вчення;
      б) спільні молитви;
      в) братню спільноту;
      г) Євхаристію.
Це є модель святкування дня Господнього і для домашньої Церкви (пор. Ді.2,42).

Підсумок: Надходить час і він вже є тут, коли християнин буде або мучеником ради Христа, або Його зрадником! Фрази про толерантність (до аморальності), єдність (з єресями – ІКТ), любов і пошану (до демонів – Nostra aetate в Ассижі) є демонським обманом і найважчим злочином! Бог 1.5.2011 забрав від цих зрадників, злочинців і обманців (Одкр. 2,2.9) повсякчасну жертву.

+ Ілля
Патріарх

+ Методій, ЧСВВр                + Тимотей, ЧСВВр
єпископи-секретарі Візантійського Католицького Патріархату

Львів, Україна, 15.6.2011


Адреса: Візантійський Католицький Патріархат, вул. Соснова, 3, Львів - Брюховичі, 79491, Україна
www.uogcc.org.ua, www.community.org.ua; byzcathpatriarchate@gmail.com

Немає коментарів: