понеділок, 27 червня 2011 р.

Лист Редемптористам


Отцям редемптористам

Копії:
п. А. Садовому, Меру міста Львова
Монс. І. Возьняку, Львівська архиєпархія
п. М. Цимбалюку, Голові ЛОДА
Депутатам Львівської міської ради


Слава Ісусу Христу!

Шановні отці редемптористи!
Звертаються до вас сестри контемплятивного монастиря св. пророка Іллі у Львові-Брюховичах. Ми болюче переживаємо з приводу вашої провокаційної акції, яку ви цього місяця робите перед нашою каплицею Воскресіння Христового по вул. Плуговій, 6 у Львові. Нас болить, що ви обманюєте віруючих і навмисно підбурюєте їх проти нас, щоб нам вкрасти нашу каплицю, яку ми, сестри, законно купили і
являємось її власниками. Ця каплиця була власністю василіянина митр. А. Шептицького. В 1925 році митрополит Андрей заснував наш контемплятивний монастир з правилами св. Василія Великого. Він подарував нам монастир в селі Суховоля з городом, садом та з великим полем. На жаль, нам не повернули нашого монастиря в Суховолі, хоч ми багаторазово про це клопоталися, ні не повернули навіть клаптика землі. Тому ми продали квартиру в центрі Львова, де мешкали наші старенькі сестри в підпіллі. Ми купили цю каплицю, яка є поблизу іншого нашого дому, щоб наші сестри мали де ходити на Літургії. Попередній власник, який купив каплицю, яка вже використовувалась як склад, пропонував цю напівзруйновану каплицю і вам за ціну, яку сам за неї заплатив. Оскільки ви не проявили інтересу до каплиці, то ми використали цю можливість і купили її. Ми хотіли, щоб каплиця служила на честь і славу Божу, щоб там не був склад або якийсь магазин, чи ресторан. Митрополит А. Шептицький дав цю будівлю на молитву, а ваша поведінка є незрозуміла. Якого духа ви маєте? Поки в каплиці ніхто не молився, ви не протестували, але коли в ній почали молитися, відразу ж протестуєте! Протягом 20 років після виходу з підпілля ви могли в ній щодня служити Молебні, як це робите сьогодні. Як теперішні ваші молитви може чути Бог? Вони є лише провокаціями і підбурюванням віруючих проти нас, беззахисних сестер. Вами обманені і сфанатизовані віруючі завдали нам багато зневаг. Деякі нам прямо погрожували. До того ж ви зманіпулювали і деяких депутатів міської ради та організували проти нас акцію збору підписів, щоб в нас вкрасти законно куплену каплицю. Якщо хочете в даному районі побудувати каплицю або храм, то міськрада позачергово дасть вам ділянку і ви можете побудувати собі новий храм для ваших потреб. На жаль, ми цього собі не можемо дозволити. Ми не отримали б ані ділянки, а коли б ми захотіли будувати, то ви проти нас ворожо настроїли б людей і депутатів так, що ми не отримали б навіть дозволу на будівництво. Через ваші крики і погрози Шевченківська райадміністрація нам заборонила закінчити ремонт даху, де перегнило перекриття. Ви маєте на совісті те, що до розбитих вікон Божого дому нам не дозволяють вставити скло. Якщо вам і цього не досить і ви хочете зловжити й урядовцями, щоб ті діяли всупереч державних законів, та їхніми руками нам вкрасти каплицю, то за це будете складати звіт перед Божим судом. Про що вам йдеться? Кому, власне, служите? Служите нашому розп’ятому Спасителю і Його кривавлячій Церкві, чи ви зрадили мученицьку Церкву і найосновніші правди Євангелії? Ви творите єдність з єресями екс-кард. Гузара та з’єднаною з ним ієрархією, тому і ви заперечуєте:
1.       Христове Божество;
2.       Дівицтво Пресвятої Богородиці;
3.       вічність пекла;
4.       схвалюєте віщування, окультизм;
5.       схвалюєте збочений гомосексуалізм.
Ми через ці єресі відділилися від апостатичної структури і залишилися вірними Христу та правовірній мученицькій Греко-Католицькій Церкві.
Вами зманіпульовані люди до нас викрикували, що ми, мовляв, проти папства і якого папу визнаємо. На це вам відповідаємо: жест в Ассижі, котрий зробив папа Іван Павло ІІ, вніс нове єретичне мислення. Поганство, яке вшановує демонів, через жест в Ассижі вважається як дорога до спасіння. Чи це є у згоді з фундаментом Євангелії і в згоді з вченням всіх правовірних пап? Або помилялися ці два останні папи або святий Петро зі всіма правовірними папами протягом 2000 років. Беатифікацією Івана Павла ІІ Бенедикт XVI поставив на вівтар Церкви його єретичне вчення. Цим зрадив унікальність спасіння, яке є тільки в Христі Ісусі, Господі нашім. Цим він 1.5.2011 сам себе виключив з Церкви. Тому священик, який хоче мати єдність з Христом і з правдивим папством, мусить відділитися від єресей останніх двох пап. Якщо цього не зробить і в Літургії згадує ім’я екс-папи Бенедикта XVI, то на ньому тяжить дух Ассижу – дух антихриста і всі Св. Тайни і Літургії відправляє недійсно.
Оскільки папа зрадив і виключив себе з Церкви, то в Церкві настав стан sedes vacantis. Нічого не міняє те, що він до сих пір незаконно займає уряд. Чи, може, хочете стверджувати, що ці два папи-апостати є в єдності з першим папою Петром і разом з цим зі всіма правовірними папами? Ви приймаєте Петра і всіх пап, чи Івана Павла ІІ і Бенедикта XVI, які зрадили? Ви нас запитали. Ми вам відкрито відповідаємо: визнаємо папою апостола Петра і всіх правовірних пап, окрім останніх двох, які папство і основні правди віри заперечили. Ми не визнаємо Юд. Їх визнавайте ви самі!
Ми вас закликаємо: вчасно відділіться від цього духа зради. Перестаньте у Святій Літургії згадувати ім’я екс-папи Бенедикта XVI. Якщо цього не зробите, то тоді відправлені вами Літургії і також уділювані вами Св. Тайни є вже недійсні. Чому? Тому що у Св. Тайнах діє Святий Дух, а не дух антихриста – дух Ассижу! Подумайте про бідні душі, які вам повністю довіряють! Куди їх заведете?
Плодом внутрішнього відпаду Церкви на Заході є не тільки мовчання на моральний розклад, яким є гомосексуалізм і педофілія, але явне згіршення, яке дають священики. Відомо, що тільки в Америці на суди за священичу педофілію витрачено більше 2 мільярдів доларів. Подібні злочини та згіршення були викриті і в Ірландії, Бельгії, Австралії… та в інших місцях. До такого морального колапсу посприяли єресі, які висловив екс-кард. Гузар у своїй книзі Бесіди з Блаженнішим Л. Гузаром. До постконфесійного християнства”.
Називати нас сектою є образою і страшною брехнею. У Святому Письмі, в Діяннях апостолів в 26 і 28 розділах християн називають сектою назорейською. Перші християни відділилися від первосвящеників та від структури, яка розіп’яла самого Господа, хоча й вони офіційно захищалися, що є заступниками Бога. Подібна ситуація є тепер і в Західній Церкві. Цілий наш монастир зі всіма сестрами відділився від єресей і підпорядкувався правовірній ієрархії – на даний час Візантійському Католицькому Патріархату.
В Україні існують однакові закони, як в цілому цивілізованому світі, які стосуються свободи совісті і релігійного віровизнання: „Кожному громадянину України гарантується право на свободу совісті, … відправляти релігійні культи (див. ЗУ „Про свободу совісті і релігійні організації” ст.3). Згідно цих законів вашу діяльність можна кваліфікувати, як дискримінацію релігійних меншин і розпалювання релігійної ненависті (див. ст. 3, 4). Ми маємо спасительну віру і єдність з таким папством, яке мали наші батьки, які за правовірне папство терпіли навіть на Сибірі. Теперішній екс-папа заперечив і зрадив Христа, Церкву та всіх попередніх пап, крім Івана Павла ІІ, і поставив на вівтар Церкви духа Ассижу – духа антихриста. Фактом є те, що редемптористи під час підпілля горстку вірних католиків в Літургії називали „всіх вас православних християн”. Це було знаком зради католицької віри. Православні не визнають папство. Один католик, який пережив підпілля, свідчить: Кагебісти били мене по голові і кричали на мене: „Ти православний!” Я постійно відповідав: „Ні, я – католик!” Після виходу з підпілля я був шокований. В католицькому храмі під час Літургії священик називає нас, католиків: „всіх вас православних християн”.
Дорогі отці редемптористи, якби ви чотири рази на тиждень робили маніфестації проти гомосексуалізму та ювенальної юстиції біля Ратуші, замість того, щоб стояти перед нашою каплицею, тоді ваші Молебні були би милі Богу. Якщо в серпні Верховна Рада дефінітивно схвалить найжорстокішу тиранію дітей та їхню демонізацію, то це вже буде дорога до автогеноциду народу. Ви замість того боретеся проти нас, які проводимо ці маніфестації за народ і Божі закони. Як ви вистоїте перед Божим Судом?

Чиніть правдиве покаяння!

Перестаньте гнівити Бога і красти!

Почніть служити Молебні проти справжнього ворога і будьте на користь народу і Церкві, яка цими днями переживає болючу Голготу!

Будьте для людей світлом, а не обманцями!

Ведіть людей до вічного життя, а не до вічної погибелі!

За навернення бодай деяких з вас моляться контемплятивні сестри.

            22.06.2011

Немає коментарів: