субота, 25 червня 2011 р.

Лист Монс. І. Возьняку (16.6.2011)

Монс. І. Возьняку
Архиєпископу УГКЦ
Львів

Преосвященний Владико!
У своїй кампанії проти єпископів УПГКЦ Ви допускаєтеся злочину розпалювання релігійної ненависті (ст.4 ЗУ «Про свободу совісті і релігійні організації»). Неправдиво про нас стверджуєте, що ми неприятелі українського народу, агенти Москви і небезпечна секта (див. пастирський лист, березень 2011).

Не ми, але точніше Ви є неприятелем українського народу! Ми вже два роки відкрито виступаємо проти пропаганди гомосексуалізму в Україні, проти впровадження ювенальної юстиції і всіх збочених форм шизофренії гендерної ідеології. Хоч ми Вас неодноразово закликали, Ви не написали жодного пастирського листа, і не сказали жодного конкретного слова. Всі наші захисні акції й ініціативи за збереження християнських цінностей Ви висміяли і навіть заборонили людям брати участь у маніфестаціях за охорону сім’ї. Цим Ви повністю дезорієнтували віруючих УГКЦ і багатьох депутатів, так нібито не йшлося про актуальну небезпеку. 24 травня Президент вже підписав указ про узаконення ювенальної юстиції! І це є реальність! Якщо Ви і надалі мовчатимете навіть до остаточного узаконення ювенальної юстиції в серпні, то понесете велику відповідальність не лише перед цілим народом України, але і перед Божим судом. Ви, однак, замість вирішення екзистенціальних проблем християн і народу, ініціюєте редемптористів, щоб вони правовірним сестрам, які Вам не підпорядковуються, вкрали каплицю, яка є їх приватною власністю. Ця організована крадіж є пов’язана з розпалюванням релігійної ненависті в зманіпульованих і обманених людях.

Преосвященний Владико, оцим Вас просимо, щоб Ви зупинили розпалювання ненависної кампанії на вул. Плуговій, 6 і в міській раді, з метою незаконно забрати приватну власність.

Єпископи-секретарі Візантійського Католицького Патріархату

+ Методій, ЧСВВр + Тимотей, ЧСВВр

Копії:
1. Меру м. Львова, п. А. Садовому
2. В. М. Павлюку, секретарю Львівської міської ради
3. М. М. Цимбалюку, Голові ЛОДА
4. Депутатам міської ради

Адреса: Візантійський Католицький Патріархат, вул. Соснова, 3, Львів - Брюховичі, 79491, Україна
www.uogcc.org.ua, www.community.org.ua; byzcathpatriarchate@gmail.com

Немає коментарів: