вівторок, 28 червня 2011 р.

Священники зрадники


Недійсні свячення і анатема


В свято П’ятидесятниці було висвячено 60 англіканських служителів на католицьких священиків. Візантійський Католицький Патріархат їм і віруючим, які разом з ними приходять до Католицької Церкви, повідомляє:
Священичі свячення є недійсні. Ці т.зв. навернені входять під владу апостатичної структури, яка зрадила Христа і вигнала Святого Духа. 1.5.2011 Бенедикт XVI проголошенням беатифікації папи-апостата Івана Павла ІІ поставив на вівтар Церкви духа Ассижу – духа антихриста. Цим сам на себе стягнув Божу анатему і в Церкві настав стан sedes vacantis. Екс-папа вже незаконно займає уряд. Анатема є і на всіх єпископах і священиках, які з ним творять єдність. Зовнішньо вони її виявляють тим, що в Літургії згадують його ім’я. Літургії і Св. Тайни ці апостати служать вже недійсно.
Яке рішення існує для англіканських священиків, які хочуть навернутися до правдивої Католицької Церкви? Ті, які прийняли свячення, повинні признати самі перед собою, що вони недійсні. Якщо вони хочуть бути справжніми правовірними католицькими священиками, то потрібно чинити покаяння. Вони повинні відділитися від духа Ассижу – духа антихриста, який через офіційну структуру проник цілу Західну Церкву. Потім можуть прийняти священичі свячення від правовірних єпископів.

+ Ілля
Патріарх


+ Методій, ЧСВВр                    + Тимотей, ЧСВВр
Єпископи і секретарі Візантійського Католицького Патріархату


Львів, Україна, 15.6.2011

Адреса: Візантійський Католицький Патріархат, вул. Соснова, 3, Львів - Брюховичі, 79491, Україна
www.uogcc.org.ua, www.community.org.ua; byzcathpatriarchate@gmail.com


Немає коментарів: