вівторок, 28 червня 2011 р.

Меморандум


Меморандум

Наш Правовірний Синод єпископів минулого року вказав на єресі кард. Л.Гузар, які порушують саму суть християнської віри. Кардинал не подав жодного пояснюючого аргументу відносно звинувачення з єресей. На жаль, цілий Синод УГКЦ проявив  свою єдність з ним і з його єресями. Замість того, щоб вирішувати найосновнішу проблему, а саме: що Л.Гузар проповідує єресі – Синод став на його бік і допомагає йому в ліквідації правовірних. Йдеться про наступні єресі:


1)  ставлення під сумнів Христового Божества;
2)  ставлення під сумнів Дівицтва Пресвятої Богородиці;
3)  ставлення під сумнів вічності пекла;
4)  пропагування окультизму і синкретизму;
5)  віщування маятником;
6)  схвалювання гомосексуалізму і релятивізму в області  віри і моралі;
7)  ставлення під сумнів примату і непомильності Папи;
8)  пропагування реінкарнації.


З цієї причини був сформований Правовірний Синод єпископів УГКЦ, щоб стати противагою до цих єресей і альтернативою для тих, які хочуть зберегти спасительну віру в Ісуса Христа.
а) Після річного досвіду з інтригами єретичного Синоду і його незацікавленістю вирішувати питання чистоти віри, а також з мовчанкою Ватикану щодо такої важливої проблеми, якою є єресі всередині Церкви, ми були змушені зробити серйозне рішення: сформувати Українську Правовірну Греко-Католицьку Церкву (УПГКЦ). Ця Церква опирається на Апостольську Традицію, на її незмінні основи християнської віри, які містяться в Божому об’явленні, в переданні Святих Отців Вселенських Соборів і в Традиції Церкви, що називається depositum fidei. УПГКЦ визнає примат Папи Римського. Що це практично означає? Визнає, що Папа є непомильний у справах віри і моралі, коли говорить екс-катедра. У згоді зі Східною Традицією УПГКЦ захищає нашу канонічну автономію, яку мали патріархати в першому тисячолітті. Основним елементом нашої єдності з Папою є чистота віри, уряд папи був встановлений Ісусом Христом для того, щоб захищати чистоту віри і Боже стадо від вовків, єретиків.
Що стосується адміністративного керівництва нашої Церкви, то в жодному випадку не можемо підпорядкуватися Ватиканським дикастеріям, які сьогодні своєю діяльністю заперечують суть папства проповідуючи чи прикриваючи єресі. Наш крок відділення від єретиків і єресей не можна назвати схизмою, але навпаки – необхідною духовною операцією для спасіння правовірних віруючих в УГКЦ. Через цей крок усі вірні УГКЦ, священики, монахи, МОНАХИНІ і миряни сьогодні вже мають можливість вийти з-під влади єретиків і включитися до правовірної структури. З причини реєстрації в органах державної влади правовірна Церква УГКЦ прийняла назву Українська Правовірна Греко-Католицька Церква (УПГКЦ).
Єретична структура на чолі з кардиналом Л.Гузаром поступово і хитро ліквідує правовірність і всі основи християнської віри. Правовірний Синод єпископів виступив за збереження спадщини Отців, апостольської і правовірної Католицької віри. Єретики відпали до апостазії і кожен, хто їм підпорядковується, перестає бути католиком, а також і  християнином. До сьогоднішнього дня, 11 серпня 2009 р.Б., коли відкрито виступив Правовірний Синод з конкретним закликом, священики, монахи, монахині і вірні не мали іншої можливості, ніж залишатися під владою єресей. УПГКЦ стала захистом для всіх, які хочуть залишитися вірними католицькій і апостольській Традиції.
Ортопраксія без ортодоксії не вносить життя, але смерть. Це означає, що зовнішні християнські форми і практики без істинної віри вносять смерть.
Справедливо було б, щоб кожен єретичний єпископ з покаянням відступив і по праву дав місце правовірному єпископу. Тоді Божий люд – Церква – охоронявся би правовірними пастирями від єресей і не мусіло б дійти до зовнішньої зміни – до заснування нової офіційної структури. Тому що єретики не по праву залишаються при уряді, то правовірним монахам, монахиням, священикам і вірним не залишається нічого іншого, ніж відділитися і увійти до нової правовірної структури. Це єдина можливість як зберегти спасительну віру і захистити християнство в Україні від єресей!
В чому полягає суть єресі? Овечки прийшли сховатися від вовків до кошари (Церкви). Вовк-єретик перебраний за пастиря і має в руці пастирський посох. Вівці до нього туляться і гадають, що в пастиря будуть в безпеці. Він сам почне їх вбивати, а тоді відкриє двері зграї інших вовків, щоб закінчили діло смерті. Вівці мають тільки один вихід – вчасно вийти з вовчої кошари і перейти до Божої кошари, де є правдивий пастир, бо єдино там можуть здобути вічне життя. В сучасній добі єретики навіть не мають стільки чесності, як пірати, які в час бою чесно знімали зі щогли прапор з королівським гербом і піднімали прапор з символом смерті. Єресі – це наче пляшка з отрутою. Було б злочином не позначити їх знаком смерті і давати з них пити людям! Те сьогодні роблять єретики в Церкві. Це є твердий, але правдивий образ єресі і єретиків не тільки в нашій Східній Католицькій Церкві, але сьогодні і в цілій Західній Католицькій Церкві. Під владою єресі і єретиків в Церкві офіційно широкою дорогою йдеться до пекла. Кожен, хто з’єднається з єресями, є отруєний і втрачає вічне життя.
б) 11 серпня 2009 р.Б. на Синоді додатково був обраний владика Ілля, ЧСВВ, на заступника Глави УПГКЦ.
Секретарем залишається владика Маркіян, ЧСВВ
Членами Постійного Синоду є: + Методій, ЧСВВ
+ Самуїл, ЧСВВ
+ Ілля, ЧСВВ
+ Маркіян, ЧСВВ
в) Правовірний Синод, що відбувся у Львові-Брюховичах, відкрито проголосив заснування Української Правовірної Греко-Католицької Церкви (скорочена назва УПГКЦ), обґрунтував її офіційне існування і написав лист Святішому Отцю, що визнає єдність Католицької віри з Римським Архиєреєм. Також був написаний лист Президенту України В.Ющенку, щоб він заборонив незаконне відтермінування реєстрації цієї вже існуючої Церкви.



Додаток:
-         Лист Святішому Отцю Бенедикту XVI
-         Лист Президенту України В.Ющенку

Львів-Брюховичі, 11.08.2009


Немає коментарів: