неділя, 28 серпня 2011 р.

Апеляційний суд у Львові




Ввечері 19.7.2011 зазомбовані редемптористами люди вилізли на дах храму, який належить контемплятивним сестрам і скинули звідти хрест. Це – кримінальний злочин:
а) насильне вторгнення до приватного маєтку;
б) пошкодження приватної власності;
в) осквернення релігійного символу;
г) погрожування позбавленням життя і побиттям правовірних католиків.
На місце злочину приблизно о 22:00 год. приїхали сестри-монахині разом з Патріархом Візантійського Католицького Патріархату. На місці вже була присутня міліція. Замість того, щоб міліція забрала провокаторів і винуватців, вона без подання причини насильно відвезла у відділення міліції Патріарха і тримала його там 14 годин. Відразу після цього над ним був здійснений суд. Йшлося про сфабрикований процес, на замовлення апостатичної ієрархії УГКЦ. Протосинкел В. Дуткевич особисто відвів до лікаря одну цілком здорову жінку, яка на місці злочину провокувала і нападала на сестру-монахиню. Дуткевич домігся від лікаря фіктивної довідки, на основі якої потім під час монстр-процесу Патріарху несправедливо наклали штраф в розмірі 50 грн. за так зване дрібне хуліганство. Цим монстр-процесом по суті йшлося про моральну компрометацію Патріарха з метою його депортації з України. Підставою до суду спочатку мав бути т.зв. опір міліції, однак цей варіант не вдався, бо коли владика запитав, на якій підставі його хочуть затримати, то не подали ніякої причини. Тому вони відразу сконструювали інше звинувачення з фальшивими свідками.
Владика оскаржив несправедливий вирок, подавши справу в апеляційний суд, який відбувся 18.8.2011. Адвокат ясно довела абсолютну невинність отця Патріарха. Їй вдалося добитися, щоб на суді виступали наочні свідки, які також свідчили про невинність Патріарха. Під час першого суду їм не дозволили свідчити. Шокуючим було те, що суддя ігнорував всі факти і всупереч логіці та всупереч всім доказам підтвердив попередній несправедливий вирок, який невинного Патріарха назвав винним. Всі ті люди, яким йшлося про правду і які були присутніми на суді, були шоковані і однодумно були переконані, що суд був куплений. Чому? Тому що апостатична ієрархія УГКЦ потребує ліквідувати правовірну ієрархію Греко-Католицької Церкви, яку репрезентує Візантійський Католицький Патріархат. Цей монстр-процес є одним з серії ліквідаційних заходів апостатичної ієрархії УГКЦ щодо правовірних віруючих. Це є ще одним конкретним підтвердженням того, що апостатична ієрархія УГКЦ:
а) протизаконно розпалює релігійну ненависть;
б) дискримінує релігійну меншину;
в) заперечує основну Хартію прав людини, яка гарантує право на свободу совісті і на свободу віровизнання.

Дмитро К., учасник суду

Немає коментарів: