неділя, 28 серпня 2011 р.

Стоп насилю та дискримінації



Ієрархія Української Греко-Католицької Церкви порушує права людини та створює політичні кампанії проти вірних Української Правовірної Греко-Католицької Церкви.
Протягом останнього місяця апостатична ієрархія УГКЦ розвинула широку кампанію в мас-медіях проти правовірних греко-католиків та їхніх пастирів. Вони маніпулюють думкою громадськості та брехливо перекручують інформацію, нібито правовірні греко-католики є страшною сектою і ворогами народу. А це все є великою та підлою брехнею, яку поширює провід та священики УГКЦ, чим підбурюють людей до розпалювання релігійної ненависті та порушення основних прав громадян України, які гарантовані нашим законодавством. Про це свідчать події біля церкви Воскресіння ГНІХ у Львові. (див. детальніше: Редемптористи крадуть сестрам каплицю; «Плугова: Голгота і Воскресіння - І частина»; Плугова: Голготаі Воскресіння – IV частина;)

Для відома додаю:
1.      УПГКЦ є правдивою спадкоємницею мученицької Греко-Католицької Церкви і відділилася від УГКЦ через єресі Л.Гузара.
2.      УПГКЦ бореться за збереження моральних та духовних цінностей в Україні, ясно та відкрито виступає проти впровадження ювенальної юстиції та гендер політики до Українського законодавства.
3.      УПГКЦ, яка входить під юрисдикцію Візантійського Католицького Патріархату, виступає проти впровадження в Католицькій Церкві т.зв. духа Ассижу, який є причиною духовного та морального занепаду в Католицькій Церкві.
Згідно Конституції України, яка гарантує свободу совісті та віросповідання, вірні УПГКЦ мають і право бути зареєстовані перед державою як релігійна громада. Однак, на державні установи робиться сильний штучний тиск та маніпуляції зі сторони УГКЦ, щоб не реєстрували наші релігійні громади. І це триває вже кілька років. Сьогодні ієрархія УГКЦ перетворилася на ідеологічну партію, яка тримає людей священиків в страсі та темноті. Вони мовчать на моральні злочини, а ще до того, для підтримки свого бізнесу та беззаконня вони здирають з людей гроші. Щодо правовірних греко-католиків, то вони розгорнули справжнє переслідування та втручання до їх приватного життя: утиски та погрози про звільнення з роботи зазнають учителі, лікарі та державні службовцію. Їх змушують писати пояснювальні листи, спонукають до відречення правовірної католицької віри. На телефони парафіян надходять дзвінки з погрозами, проти молоді розгорнулася кампанія висміювання, з них глузують.
Хто є від правди, нехай почує та стане на сторону правди!
Андрій,  один з вірний УПГКЦ

Немає коментарів: