субота, 25 лютого 2012 р.

SOS! Геноцид України


Депутатам Верховної Ради

SOS!
Геноцид України

                                                                                         
Вступ
В Україні щодня на СНІД помирає 12 молодих людей, а інших 70 заражається! 17-річна дівчина інфікована вірусом СНІДу перед смертю взивала: „Ніхто мене не перестерігав від життя в нечистоті. Я цілувала би своїм батькам ноги, якби навіть до крові мене побили, але врятували від такої смерті. Чому нас, молодих, які сьогодні помираємо, ніхто не перестерігав? Чому школа і мас-медіа нас обманювали?”
В Україні є 360 тис. інфікованих смертельною недугою СНІД. Вони терплячи фізичні і психічні муки, чекають на смерть! Всього за 10 місяців у 2010 р. було зареєстровано 20 тис. новоінфікованих. Їх кількість постійно зростає.

Виникає суттєве питання: Як ефективно зупинити вимирання цілого народу від цієї смертоносної хвороби? Ефективне рішення можна звести до трьох пунктів:
  1. строгий облік усіх членів груп ризику;
  2. строгий карантин для тих, хто вже інфікований;
  3. найефективніша профілактика – стриманість.

До п. 1) Строгий облік усіх членів групи ризику
Групи ризику складають: 90 % гомосексуалісти (ЧСЧ), а решта – проститутки і наркомани. Вони найбільше ризикують заразитись і потім цю заразу поширюють далі.
а) Їх мають регулярно контролювати соціальні працівники, міліція і медперсонал. Якщо виявиться, що хтось з них інфікований СНІДом, то цей хворий зобов’язаний дотримуватись строгого карантину, щоб інших не заразити.
б) Члени груп ризику в обов’язковому порядку мають пройти інструктаж, оскільки вони перебувають під найбільшою загрозою смертельного вірусу. Інструктаж мусить включати:
- пересторогу перед реальною небезпекою заразитися вірусом СНІДу;
- показати їм правильний вихід, яким є зміна життєвого стилю, тобто абстиненцію від активного гомосексуалізму;
- правильний погляд на гомосексуалізм. Гомосексуалізм – це аморальність. Він є не природнім, порушує людську психіку, веде до депресій, до цинізму, вбиває совість, деморалізує оточення і унеможливлює щасливе і повноцінне сімейне життя;
- активний гомосексуаліст стає рабом демонської одержимості. Якщо вперто відкидає Божі закони і Божу ласку, і в такому стані помре, то після смерті його чекає вічна погибель.
Облік людей, які є членами груп ризику, не є жодною стигматизацією, ані дискримінацією, але безумовною необхідністю для того, щоб інші люди не стали жертвами смертельної хвороби. Постійний контроль веде до ясного усвідомлення цієї серйозної загрози перед смертельною інфекцією.

До п. 2) Строгий карантин для тих, хто вже інфікований
В Україні налічується 360 тис. інфікованих СНІДом. Україна має 27 адміністративних обласних центрів. В кожному з них необхідно створити один спеціалізований центр (місто для 13 333 інфікованих СНІДом).
Кожного інфікованого смертельним вірусом ВІЛ (СНІД) необхідно привести в центр ізоляції для хворих. Подібна практика є для хворих на проказу. У цьому є нагальна потреба і необхідність, бо в іншому випадку ціле суспільство скоро заразиться смертельною хворобою СНІД.
Якщо суспільство не буде піклуватися хворим на СНІД і він залишиться поза ефективним карантином, то у нього розвинеться синдром помститися суспільству. Це проявляється тим, що він свідомо буде намагатися якнайбільше людей інфікувати смертельним СНІДом.

Духовна допомога
В центрах карантину для хворих на СНІД крім медичної допомоги необхідно надавати і духовну допомогу. Людина має не тільки тіло, але і душу, які обоє терплять. Людина живе не тільки у цьому житті, але її чекає життя і після смерті. Але тут йдеться про вічне життя або вічну погибель. Нашою метою не є довге життя, але – вічне життя. Тут є місце для проповідування повної Євангелії, яка поєднана з прийняттям нового життя через навернення і з прощенням гріхів. Євангелія правдиво відповідає на найважливіші питання про сенс життя, сенс терпінь, про реальність смерті і вічності. Повна Євангелія також веде до визволення від різних залежностей і демонських пут. Таке правдиве визволення поєднане з прийняттям Ісуса Христа за свого Господа і Спасителя та з Його наслідуванням.
Наша Українська Правовірна Греко-Католицька Церква (УПГКЦ), яка змагається за здорове відродження живого і правдивого християнства, готова в цих 27 центрах здійснювати євангелізаційну службу і правдиві місії.

Служби
В цих центрах багато з тих, які змінять мислення і повірять Євангелії, будуть залучені до активної соціальної, просвітньої і навіть євангелізаційної діяльності. З цих навернених людей, які житимуть як практикуючі християни, створяться групи, які проводитимуть просвітню діяльність найперше в карантині, а потім і в цілій області. Передусім вони надаватимуть молоді просвітню і духовну службу в усіх шкільних закладах. Будуть правдиво інформувати і перестерігати молодь перед різними залежностями і формами аморальності, які ведуть до дочасної і вічної смерті. З власного досвіду вказуватимуть на превентивне рішення. Молодь мотивуватимуть до нового здорового стилю життя і допомагатимуть їй орієнтуватися серед шкідливих впливів. Ці впливи приходять через мас-медіа, Інтернет, поганих друзів, а також через школу. Такі центри стануть джерелом духовного воскресіння молодої генерації і всієї України.

До п.3) Найефективніша профілактика – стриманість
Молода генерація потребує здорового виховання, побудованого на правдивих духовних засадах, які респектують в людині не лише її тілесну і душевну сторону, але і її духовну сутність. Молода людина потребує ідеалу, потребує прикладу справжніх героїв. Попередні генерації християн України черпали силу не лише з недільних Літургій, але мали звичай читати в сімейному колі життя святих – правдивих героїв і борців зі злом і брехнею. Україна має своїх святих і своїх мучеників, які жертвували за Бога і за Україну своїм життям.
Молода людина потребує здорових інформацій стосовно сексуальності, але ці інформації не можуть бути односторонніми, мусять бути правдивими і пов’язаними з відповідальністю та зі здоровою підготовкою до сімейного життя в подружжі. Шкільна освіта повинна за здоровими принципами виховувати молоду генерацію до відповідального батьківства. Сім’я є основою суспільства.
Суспільство має обов’язок показати молодій генерації на правдиве християнство і дати їй здорові ідеали, які зроблять щасливими її і її нащадків, а це не лише тут на землі, але і після смерті. Всі філософії, психології, теології без особистого з’єднання з Христом є лише мертвими теоріями, які не дають життя, ані перемоги над брехнею і гріхом.
Фальшивою профілактикою захворюваності на ВІЛ/СНІД з протилежним ефектом є роздавання презервативів і пов’язана з цим деморалізація. Найбільш безпечним захистом від СНІДу є моральна стриманість до шлюбу і подружня вірність. Цю глибоку істину підкреслив і американський президент Буш. Молодь в Америці відраджують від презервативів і закликають до стриманості. Ця стриманість дає духовну силу і є найкращою підготовкою до щасливого сімейного життя.
Необхідно організовувати курси про дошлюбну стриманість. Недостатньо, щоб педагог і лікар був лише фахівцем, але потрібно, щоб він був і практикуючим християнином. Лише так він зможе молодій генерації передати живий ідеал і практичний досвід.

Фальшива боротьба зі смертельною ВІЛ-інфекцією/ СНІДу
Парадоксом є, що в Україні т.зв. боротьбу із ВІЛ-інфекцією /СНІДу ведуть ті, які є її найбільшими поширювачами, тобто ЧСЧ. Це є на зразок того, коли б алкоголіки зголосилися, що будуть боротися з алкоголем, наркомани – з наркотиками, але при умові, що їх ніхто не сміє лікувати з алкоголізму чи наркоманії. Таку саму умову ставлять і гомосексуалісти. ЧСЧ інфікованих СНІДом не дозволяється обмежувати в безперешкодному поширенні СНІДу, тому що це буде називатись стигматизацією і гомофобією. Фальшива профілактика СНІДу і фальшива толерантність до ЧСЧ спрямовані на тихий геноцид України. В «Плані заходів» бойкотується облік осіб груп ризику на СНІД. Цитата з пункту 18.1: «Ліквідувати нормативні передумови для ведення органами внутрішніх справ обліку чоловіків, що практикують одностатевий секс, у контексті виявлення представників груп ризику щодо захворювання на ВІЛ-інфекцію/СНІД».
Аналіз резолюції і Плану заходів
Результатом конференції з питань ВІЛ-інфекції/СНІДу «За кожне життя разом», яка відбувалася 17-19 листопада 2010р., стала Резолюція і План заходів. Конференція пропагувала гомосексуалізм і де- факто стала початком інтенсивного поширення смертельної ВІЛ-інфекції/СНІДу по всій Україні.
Прихильники гомосексуалізму дають вказівки найвищим органам державної влади, як через закони мають просовувати в суспільстві привілеї для гомосексуалістів. Наприклад, вони вимагають, щоб медперсонал карали за «розголошення інформацій про ВІЛ-статус і сексуальну орієнтацію пацієнта…» (п.5.30). Далі вимагають, щоб скасували покарання для проституток, яких називають «працівниками комерційного сексу» (п.12.2), а також домагаються легалізації наркоманії (п.1.2). Резолюція вимагає внести зміни до законів, щоб ЧСЧ могли серед населення безперешкодно поширювати ВІЛ-інфекцію/СНІД.
Інструкції уповноваженому Верховної Ради України з прав людини (п.2.1) – вимога «ефективного реагування» на звернення у випадку т.зв. гомофобії, стигматизації та дискримінації. Це означає, що, коли ЧСЧ є інфікований СНІДом і хтось це виявить для перестороги, то це вважатиметься злочином гомофобії. Фрази про міжнародні стандарти і про т.зв. стигматизацію гомосексуалістів та їх дискримінацію є комедією і обманом.
Через місяць після конференції, 22.12.2010, був виданий документ №22.01/07-2998 стосовно висновків конференції. Пані Черенько з МОЗ додає: «Передаємо дані документи для практичного впровадження». Під виглядом боротьби із СНІДом вже пропагується не лише гомодиктатура, але і практичні вказівки для активного поширення СНІДу. Тут йдеться про великий злочин.
Висновок
Шановні депутати, боротьба із СНІДом це важлива справа, яка стосується також і вас, ваших дітей і ваших внуків. Дай Боже, щоб вам не довелося найближчим часом дивитись на них, як вони мучаться і помирають на СНІД в розпачі і безнадії. Ви тепер маєте відповідальність і можете спасти не тільки їх, але і цілу Україну від цієї смертельної епідемії. Так станете справжніми героями України. Якщо ж дозволите втілити в законодавство гендер-гей ідеологію, то сотні тисяч вмираючих на СНІД будуть вас проклинати. За документом від 17-19.11.2010 під назвою «План заходів» є дух смерті, який має на меті геноцид України. Тому необхідно строго і справедливо покарати передусім ініціаторів з МОЗ, Міністерства юстиції і Міністерства освіти.

Єпископи УПГКЦ

+ Самуїл, ЧСВВр
+ Методій, ЧСВВр
+ Ілля, ЧСВВр
+ Маркіян, ЧСВВр

Львів, 14.1.2011

Копії:
- Президенту України В. Януковичу
- Прем’єр-міністру України М.Азарову
- ЗМІ України
- Депутатам Державної Думи РФ
- Президентам ЄС та депутатам Європарламенту
- Православним єпископам України, Росії та Білорусії



Адреса: Синод УПГКЦ, вул. Соснова, 3, Львів - Брюховичі, 79491, Україна
www.uogcc.org.ua, www.community.org.ua; pidhirci.community@gmail.com

Немає коментарів: